De mest storslåede øjenvipper er de sundeste øjenvipper – Lad os fortælle dig om det bedste i pleje af øjenvipper

Der er ingen tvivl om det – flotte mørke, velplejede øjenvipper får dig til at se bedre ud. Vi elsker dem, når de er romantiske, kvindelige, lange og fyldige – de giver et fantastisk feminint look, og der er en grund til, at de spiller hovedrollen, når du skal lægge makeup til aftenbrug eller skabe et usædvanligt look. Til visse store begivenheder kan vi godt lide falske øjenvipper… Hvad hvis du kunne få dine naturlige øjenvipper til være verdens flotteste?

Pleje af øjenvipper var før i tiden begrænset til brugen af amerikansk olie. Der var ingen produkter til næring og forbedring af øjenvipper. Helt ærligt er amerikansk olie stadig populært til pleje af øjenvipper, men det er et placebo, der ikke har nogen rigtig virkning. Desuden kan du få det i øjnene, hvor det kan irritere hornhinden og sløre synet.

Sådan plejer du øjenvipperne – en vejledning

1. Elsk dem! Træk aldrig i dem!

Øjenvipper er skrøbelige. Deres hårsække er bittesmå. Det er sandt nok, at du ikke nemt kan beskadige øjenvipperne, men du kan nemt trække dem ud, hvis du er for hårdhændet, når du fjerner makeup eller bukker dem. Mellemrum mellem øjenvipperne øger ikke charmen, det er helt sikkert. Prøv at fjerne mascara nænsomt (der findes masser af makeupfjernere i butikkerne, der ikke kræver, at man gnider for at fjerne produktet effektivt). Brug kun en øjenvippebukker ved særlige lejligheder eller brug den slet ikke.

2. Anskaf en god mascara

God betyder ikke nødvendigvis dyr. Der findes masser af mascara, der både gør din makeup fantastisk og nærer og plejer øjenvipperne, så de er beskyttet mod de barske forhold udenfor. Hvis din mascara er næringsrig, betyder det, at en lille daglig dosis plejer øjenvipperne hele dagen. Takket være denne mascara bliver øjenvipperne sunde og vokser sig stærkere.

3. Vælg et øjenvippeserum

Dette er et revolutionerende produkt til pleje af øjenvipper, der kan få din drøm om himmelstræbende øjenvipper til at gå i opfyldelse. Et effektivt øjenvippeserum kan øge volumen langs hele vippekanten og i påfaldende grad øge væksten. Påførelsen er meget behagelig og tager op til et minut. En vippeforstærker styrker øjenvipperne – fra bunden (hårsækken) til spidserne. Takket være dette produkt, kan du få effekten af falske øjenvipper uden at skulle ty til vippeforlængelser.

4. Sig nej tak til falske vippeforlængelser!

I dag er næsten alle kvinder klar over, at falske øjenvipper kun ser flotte ud i øjeblikket… Desværre bedrager den fantastisk flotte effekt. Hvis du bruger falske øjenvipper, får du kun en illusion af skønhed. I det lange løb vil klæbestoffet ødelægge øjenvipperne og gøre dem enormt tørre. Forlængelser forværrer virkelig øjenvippernes tilstand – kvinder klager tit over, hvordan deres naturlige øjenvipper ser ud, efter de tager de falske øjenvipper af. Øjenvippesera kan ofte redde dagen ved at forbedre væksten og udbedre skaderne.