De oftest anbefalede brynpenne – VORES VALG – Find den perfekte brynpen

De oftest anbefalede brynpenne – VORES VALG – Find den perfekte brynpen
Lige siden bryn blev det vigtigste makeup-træk, har der været et boom indenfor den ultimativt raffinerede microblading-behandling. Men at lave små hårlignende snit på huden for at afsætte pigment lyder ikke specielt tiltalende for de fleste kvinder. Heldigvis er der en anden smertefri og langt billigere måde at opnå #tattoobrow på. En god brynpen, der giver en microblading-effekt helt smertefrit! Hvilken brynpen er så den bedste? Læs med her for at få svaret og tjek vores valg.

Hvordan vælger man den bedste brynpen?

Spekulerer du på, hvordan man finder en god og anbefalet brynpen, der vil give den mest præcise makeup og tegne de tyndeste linjer, der ligner ægte brynhår? Vi fandt lige netop sådan en. Vi har samlet de bedste brynpenne ud fra disse betragtninger:

 1. En langtidsholdbar formel
  En god brynpen skal være meget holdbar og modstandsdygtig over for vand, sved og må ikke tvære ud.
 2. Applikatoren
  Spidsen af en brynmarkør er et meget vigtigt aspekt. De mest populære brynpenne kommer med spidser, der ligner en tynd fjer, disse er det som sikrer den højeste præcision.
 3. Ergonomi og brugerkomfort
  Den bedste brynpen skal være tynd nok til at ligge godt i hånden. Hvis den er for tyk og tung, vil den forhindre dig i at tegne en perfekt linje.
 4. Pris
  Sørg for at vælge et produkt, der er af højeste kvalitet og har den bedste pris. Jeg lover dig, at sådan en brynpen eksisterer!
 5. Farver og nuancer
  En god brynpen bør findes i neutrale og raffinerede farver, der passer til enhver bryn og hudtone: varm og kølig.

De mest anbefalede brynpenne – RANGERING. Find den perfekte brynpen.

Hvis du leder efter en mere bekvem og smertefri måde at style dine bryn på så de opnår det eftertragtede, perfekte udseende, er en god brynpen den perfekte løsning. Dette unikke produkt er en nyskabelse inden for brynmakeup! Hvilken øjenbrynspen er den bedste? Hvilken brynpen skal du vælge? Du behøver ikke længere at kæmpe med disse spørgsmål. Se vores favoritter og vælg den mest anbefalede brynpen, der passer bedst til din makeup.

1. Nanobrow Microblading Pen

BEDØMMELSE 10/10

Hvis du drømmer om smukt definerede øjenbryn, perfektioneret ned til det korteste brynhår, vil du simpelthen elske brynpennen fra Nanobrow. Dette er uden tvivl den bedste brynpen og med sådan en kvalitet er prisen helt exceptionel fremragende! Man kunne jo skrive et helt digt om, hvor godt produktet udfylder brynene. Det er ikke underligt, at denne brynpen modtager så mange gode anmeldelser og så ivrigt anbefales. Den findes i fem dejlige nuancer, alle naturligt udseende og neutrale, der passer til enhver teint. Formlen er vandfast, og pennen er superraffineret, så du kan skabe ultratynde linjer. Den ligger godt i hånden og fungerer fantastisk, hvilket selv professionelle makeupartister indrømmer. Denne brynpen er spild- og stænksikker og giver perfekt makeup hver gang – den slags makeup du altid har drømt om! Man kan roligt sige, at denne brynpen helt klart leverer mikrobladede bryn effekten. Du må bare prøve den! Lær mere: www.nanobrow.dk

2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

BEDØMMELSE 9/10

Dette er, ifølge mange makeupartister, den bedste brynpen, som Anastasia Soare har have skabt. Titlen som “øjenbrynsdronning” forpligter jo. Desværre kommer den til en høj pris, men du vil helt sikkert værdsætte et af de bedste tips til at opnå de præcise hårlignende strøg. Formlen for Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen er ydest holdbar og ser godt ud på huden. Pennen hverken pletter eller spilder under påføring. Den findes i ni nuancer, så det burde ikke være svært at finde den rigtige nuance til at matche nuancen af dine bryn. Nuancerne spænder fra kølige til varme toner, selvom indehavere af rødt hår kan have lidt mindre held, da nuancerne fokuserer på brune og blonde nuancer. Denne ivrigt anbefalet brynpen er, primært på grund af sin skabers navn, kendt over hele verden.

3. Urban Decay brow pen + vwaterproof pencil

BEDØMMELSE 8/10

Denne brynpen fra det anerkendte mærke Urban Decay er også at finde i toppen af vores rangering. UD kosmetikprodukter imponerer med deres kvalitet. Er det også tilfældet med denne brynpen? Kan vi med  sikkerhed sige, at dette er den bedste brynpen? Det er bestemt en af de mest bemærkelsesværdige og og ret usædvanlige af slagsen. En behagelig overraskelse er, at produktet er dobbeltsidet, med en pen i den ene ende og en brynblyant i den anden. Pennen og blyantens nuancer supplerer hinanden, og blyanten kommer med en ganske god spids, selvom den ikke er den tyndeste, du kan finde i butikkerne. Den er mere beregnet til at definere brynlinjer end at tegne tynde linjer. Ulempen ved denne duo er, at både pennen og blyanten er halv størrelse, da hylsteret skal rumme to produkter. Urban Decays brynpen er vandfast og temmelig let pigmenteret.

4. Tarte Big Ego DIY

BEDØMMELSE 7/10

Dette er et godt produkt fra et anerkendt og velrespekteret mærke: derfor er det ikke overraskende, at det er en meget anbefalet brynpen. Den udmærker sig ved sin usædvanlige, skrå fjerspids. Denne tilspidsede spids bruges til blide strøg for at skabe et mere realistisk resultat, der ligner ægte brynhår. Virker produktet? Meningerne er delte og det hele afhænger af dine præferencer. Brynpennen Tarte Big Ego kommer i tre nuancer og er vand-, sved- og smudsafvisende. Dens store fordel, som er rost af mange glade brugere, er, at den indeholder tetræolie og E-vitamin, som nærer bryn og fugter huden.

5. Stila Cosmetics Stay All Day Brow Color

BEDØMMELSE 6/10

Stila Cosmetics’ Stay All Day Brow Colour brynpen kommer med en raffineret og behagelig tynd spids, der hjælper dig med at skabe tynde linjer. Spidsen kunne dog være lidt længere for derved at sikre en mere præcis og absolut lettere påføring, men den er dog stadig en virkelig anstændig brynpen. Dette er det eneste produkt med en formel beriget med fugtgivende honning, aloe vera og kamilleekstrakt. Formlen er vandfast og tværer ikke ud i løbet af dagen, og det er netop grunden til at denne brynpen anbefales ganske ivrigt.

6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

BEDØMMELSE 5/10

En anden anbefalet øjenbrynspen har vundet popularitet på grund af dens usædvanlige egenskab: dens ene ende er udstyret med en pen til udfyldning af øjenbryn, mens den anden ende indeholder et satinbrynspulver. Denne funktion sikrer, at pennen ikke kun kan skabe hårlignende strøg, men også fylde dem med pudderet. MAC brynpennen kommer i syv smukke og naturligt udseende nuancer. Har denne innovation gjort den til den bedste brynpen? Det er bestemt den mest interessante. Det er bare ærgerligt, at pudderet løber ud ret hurtigt. Heldigvis kan du bruge pennen meget længere.

7. Benefit Precisely, My Brow

BEDØMMELSE 4/10

En meget interessant og stærkt anbefalet brynpen, med en speciel mikro-filler. Benefit Cosmetics har skabt en ganske glimrende brynpen, der giver dig mulighed for at opbygge dækningen, og dens spids er anderledes end alle de andres: det er nemlig en 3-benet spids, der tegner 3 streger på én gang i stedet for kun én. Dog skal det nævnes at du har brug for en hel del færdigheder og tålmodighed for at udfylde dine bryn med dette produkt, trykkes det for hårdt mod huden eller er der et øjebliks uopmærksomhed så betyder det at linjerne blandes og danner en enkelt, utiltalende kraftig linje. Formlen er vandfast og hurtigttørrende, så hvis noget går galt, er det svært at foretage nogen som helst form for touch-ups. Benefit brynpennen findes i fire nuancer.