Highlighting Foam Strips: Håraccessories til hårfarvning i flere lag

Sølvpapir til hårfarvning er allerede fortid. Professionelle vælger praktiske gadgets, der kan facilitere deres flerlagede hårfarvningsprocedure. Gå efter Highlighting Foam Strips, termiske skumwraps til håret, der kan få farvningen til at tage halv så lang tid!

Strømlin arbejdsflowet for hele dit personale. Selv en utrænet frisør kan hurtigt lære hvordan man laver trendy sombre, ombre, flamboyage eller balayage. De iøjenfaldende, farverige skumstrimler gør farveprocedure hurtigere og minimerer skader på håret. Lær mere ved at læse videre!

ColorCuts termiske strimler – hvordan virker de?

ColorCuts strimler til hårfarvning er lavet af let, termisk skum af polystyren. Det er det bedste alternativ til det raslende og upraktiske sølvpapir, der ofte er ansvarlig for permanent skade på håret.

Highlighting Foam Strips minimerer risikoen for skader. Ikke mere brændt hår! Skumstrimlerne er milde mod håret og kan bøjes, skæres og foldes som du vil. Det semi-transparente, unikke lag sikrer fuld kontrol over hvert farvestadie.

De lette, unikke strimler giver ultimativ komfort under den tidskrævende farvebehandling. De er farverige, bløde og nemme at bruge. De glider ikke ned af håret under farvning – de får et stærkt greb i kontakt med farveprodukter.

Brugsvejledning: tag en sektion af håret og sæt farvestrimlen under. Påfør farveproduktet på håret med en børste til hårfarvning. Fold strimlen på halv og, efter nok tid, så træk den forsigtigt af håret. Efter brug, så håndvask eller maskinvask strimlen og genbrug det.

Dette garanterer nøjagtig, jævn og sikker hårfarvning – med ingen termiske eller mekaniske skader eller pletter.

ColorCuts highlighting foam strips

Highlighting Foam Strips til flerlaget farvning:

  • 200 strimler i en fin æske klar til brug,
  • dimensioner er 100×305 mm – passer til selv meget langt hår
  • bionedbrydeligt og genanvendeligt
  • optimal hårtemperatur
  • passer til enhver farveteknik
  • langt blidere på håret end sølvpapir
  • ingen irritationer eller skader
  • kommer i forskellige farver til at lette farvningsprocessen
  • sikrer fuld kontrol over farvning
  • reducerer farvetiden med op til 50%.

ColorCuts – specialiserede skumstrimler til farvning

Dette unikke, lette materiale er en revolution indenfor frisørverdenen. Polystyren-skummet insulerer varmen og optimerer hårets temperatur under farvning. Disse delikate strimler sikrer, at du ikke overvarmer håret for at undgå skader.

De farverige strimler er ikke blot iøjenfaldende, men hjælper dig også med at skelne mellem forskellige farver under farveprocessen. Du vil aldrig lave en fejl igen!

ColorCuts skaber innovative accessories til både professionelle og deres kunder. Det unikke lag og ekstremt lette materiale irriterer ikke hovedbunden og ser flot ud på billeder.

Materialet af strimlerne er 80% genbrugt og kombinerer teknologi med omtanke for miljøet. Det er et miljøvenligt alternativ til upraktisk sølvpapir, som du kan vinke farvel til!

Find mere information om effekterne og ingredienserne i ColorCuts på hjemmesiden colorcuts.mt

colorcuts lysning af hårwraps