Hvad gør Nanoil Castor Oil så populær?

Ricinus communis er latinsk for castorbønne, en plante som castorolie bliver udtrukket fra. Den har været kendt og brugt i århundreder, men i disse tider oplever den en renæssance. Den bruges til at forbedre tilstanden af huden, håret, øjenvipperne, øjenbrynene og neglene. Den har helende og plejende ingredienser, der gør den super populær som en ingrediens i mange forskellige skønhedsprodukter. Den er koldpresset, uraffineret og 100% økologisk. Den har en lettere formel end andre olier af sin slags, den absorberes hurtigt og efterlader ikke et fedtet lag.

Castorolie blev tidligere brugt som et afførende middel. I øjeblikket bruges den i produktionen af kosmetik, cremer, lotions og andre skønhedsprodukter.

Hvordan virker castorolie?

Castorolie er perfekt til ansigtspleje, da den har antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Den hjælper med at bekæmpe akne og andre urenheder. Vask dit ansigt med varmt vand for at åbne dine porer, fordel derefter forsigtigt olien over ansigtet eller påfør det topisk på urenheder og tilstoppede porer.

Olien fugter, udglatter og blødgør huden, hvilket gør dit ansigtet smidigt, fast og fejlfrit. Hvis du kæmper med tør hud, vil produktet minimere tørre områder og give langtidsholdbar fugtning.

Ricin kan også bruges på håret. Kæmper du med udtyndende hår, der falder ud? For at gøre det tykt og langt, så masser jævnligt olien ind i hovedbunden for at stimulere folliklerne. Ved brug af olien vil du også få fjernet irriterende hudproblemer, såsom skæl eller psoriasis. Håret vil blive skinnende, næret og opfrisket. Du vil opnå de bedste resultater når du bruger olie på dit hår natten over. Om morgenen, så vask håret grundigt og påfør balsam. Produktet virker godt som en serum til spidserne for at beskytte dem mod spaltning og knæk. Olierne vil også give dig naturlig solbeskyttelse.

Du kan dele olien med din familie og venner. Den virker også for mænd, da den er perfekt til frisering og pleje af skæg. Det får skægget til at vokse sig jævnt, gør det blødere at røre ved og nem at frisere. Brug det også til øjenbryn og øjenvipper for at gøre dem mørkere og stærkere, samt fremme deres vækst. Drømmer du om XXL vipper? Med dette produkt kan du endelig opnå det!

Olien kan også bruges som en ansigtsrens. Dens genopbyggende egenskaber gør den utrolig populær som olierens, hvor man renser ansigtet med den naturlige olie. Lav din egen blanding til olierens baseret på castorolie. Kombiner den med en anden, såsom mandel- eller jojobaolie. Masser blandingen ind i ansigtet og lad det sidde i 2-3 minutter. Brug det om morgenen og aftenen for at opnå dybdegående næring. Selvom olien i sig selv er fedtet, så efterlader den ikke nogen rester. Takket være en langt lettere formel end en traditionel olie, så absorberes den hurtigt. Du kan endda også bruge den til at fjerne tung og vandfast make-up.

Påfør olien jævnligt for at få de bedste resultater. Efter en uge vil du bemærke en forskel, men husk på, at det er værd at være systematisk – så vil produktet virke bedst.

Castorolie fra Nanoil

Hvad gør Nanoil Castor Oil så populær?

Olien er yderst populær blandt forbrugere og professionelle. Hvorfor Nanoil? Svaret er simpelt. Dette produkt, ulig andre, sælges i flasker på 50 ml, så du kan være sikker på, at den vil blive hos dig i lang tid. Det er en ideel kosmetisk olie, da den er 100% ren, koldpresset og uraffineret, hvilket bekræftes af Ecocert-kvalitetscertifikatet. Det indeholder ikke nogen skadelige ingredienser, parabener eller alkoholer. Ved at vælge Nanoil kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Olien sælges i ravfarvede glasflasker for at sikre, at den bevarer alle sine plejende egenskaber i så lang tid som muligt.

Nanoil Castor Oil virker godt på huden og til hårpleje af enhver slags. Vælg den hvis:

  • du leder efter certificeret, uraffineret og koldpresset olie fra en sikker kilde
  • du er kreativ og ønsker at få ét multifunktionelt produkt i stedet for flere forskellige
  • din hud har brug for hurtig hydration og næring
  • du ønsker at fjerne appelsinhud og strækmærker
  • du drømmer om hurtigere hårvækst
  • du har svagt, fedtet hår der falder ud og skal bruge genopbygning
  • du har brug for et produkt, der kun får positive anmeldelser rundt omkring i verden

Du kan finde mere information om Nanoils produkter på nanoil.dk. Tøv ikke med at bestille din første ordre!