Nanoil Argan Oil: Flydende guld til hår & hud

Det er ikke uden grund, at arganolie kaldes for Marokkos flydende guld – det er en af verdens mest værdifulde kosmetiske olier. Denne gyldne væske har beviste, at den er langt mere kraftig end andre olier, der udtrækkes fra populære kerner og frø.

Sagen er, at ikke alle arganolier virker på samme måde. Hvis du regner med at opnå de bedste resultater hurtigt, så skal du helst finde en arganolie der er koldpresset og uraffineret. Find Nanoil Argan Oil. Hvorfor? Fortsæt med at læse for at forstå hvorfor.

Hvorfor elsker hele verden arganolie?

Som en af de få, har arganolie en utrolig unik komposition af næringsstoffer. Forskere har bevist at ren arganolie har over 200 aktive ingredienser, der behøves af vores hud og hår, så det kan forblive sundt. Hvad er det for nogle ingredienser? For eksempel omega-3 og omega-6, der begge er uerstattelige i hår- og hudpleje. Udover det, så bugner arganolie med vitamin E der bekæmper aldring og dermed hjælper dig med at bevare et ungdommeligt look.

Nanoil Argan Oil: Kvaliteten du har ventet på

I den mørke glasflaske får du 50 ml flydende marokkansk guld, der er helt uraffineret og koldpresset. Ingen fyldstoffer, ingen dufte, ingen farvestoffer.  Det er præcis hvad Nanoil Argan Oil er. Når du vælger Nanoil, modtager du en væske af den fineste kvalitet, der er udtrukket fra argania-kerner. Når det påføres til huden og håret, så trænger olien hurtigt ind for at levere næringsstoffer indefra.

Nanoil Argan Oil til kroppen

Hvis din hud er tør og grov, hvis du har bemærket appelsinhud eller strækmærker, så vil arganolie hjælpe dig med at håndtere dem alle. Når det behandles med arganolie, bliver huden jævn og fugtet.

SÅDAN BRUGER MAN DEN Hæld et par dråber i badevandet eller bland med din kropscreme. Masser olien ind i håret.

Nanoil Argan Oil til ansigtet

Fine linjer, urenheder, fedtet hud? Hvis du generes af en af disse problemer, så ræk ud efter arganolie. Det vil ikke blot pleje huden men også vipperne og brynene. Kragetæer? Fjern dem med arganolie.

SÅDAN BRUGER MAN DEN Påfør olien til ansigtet om morgenen og aften, ligesom et serum. For boostede effekter, så ræk ud efter en jaderuller. En ansigtsmassage med dette værktøj vil give dig en fejlfri hud. For længere og tykkere vipper, så påfør olien med en finger.

nanoil ARGANOLIE

Nanoil Argan Oil til håret

Jævn, skinnende og fugtet hår? Du kan få dit hår til at se sådan ud ved at behandle det jævnligt med arganolie. Dette ekstrakt har ingen ligemand når det gælder om at styrke håret og modvirke skader. Påfør det til hovedbunden for at bekæmpe seborré. Og det bedste er, at det er nemt at fjerne efter behandlingen. Og det vil heller ikke fjerne din volume!

SÅDAN BRUGER MAN DEN Hæld en portion af olien i hovedbunden og gnid det ind i huden. Fordel ned af hårets længder. For de bedste resultater, så gør det lige efter vask, når håret er fugtigt. Rens efter 15 minutter ved at bruge din almindelige shampoo. Hvis du vil, kan du lade arganolien sidde i længere tid, selv et par timer.

Hvor kan jeg købe arganolie af topkvalitet?

De gode nyheder er, at Nanoil Argan Oil er tilgængelig i mange online butikker og på den officielle Nanoil-hjemmeside. Besøg nanoil.dk og tjek andre plantebaserede olier til kroppen, håret og ansigtet.