Nanoil Hair Volume Enhancer – 5 trin til fortryllende, fyldigt hår

Hår der mangler volumen og er så fladt, at det ligner det er limet til hovedbunden? En nyhed fra Nanoil er din redning – en volumen-boostende spray, Hair Volume Enhancer. Tjek hvad den gør – trin for trin – for at lade din daglige stylingrutine give dig en vild push-up effekt på dit hår.

Skønhedsprodukter fra Nanoil har bevist, at simple løsninger ofte er bedst – de er målrettet kilden til problemet præcist. Når vi kæmper med hår, der mangler volumen og ikke ser friskt ud, så er det godt at række ud efter innovative produkter, som stylister og forbrugere anbefaler. Denne gang tilbyder Nanoil en Hair Volume Enhancer – en volumeboostende spray til håret. Dens banebrydende præstation er baseret på fem punkter – der hver garanterer, at det endelige resultat er et, du ønsker: XXL volume og hår, der ikke taber sit naturlige look.

Hvad gør Nanoil Hair Volume Enhancer?

1. Den løfter rødderne, som er første trin til at opnå sin drømme hårvolumen.

Derudover anbefales den til alle hårtyper, tykt og tungt eller fint og med tendens til fedtet. Nanoil Hair Volume Enhancer vil være effektiv på selv ekstremt skadet hår, som hurtigt mister sin form. Spray det overalt på håret efter shampoo eller på tørt hår lige før varmestyling og gå videre til at skabe et look, du kan lide.

2. Den øger omgående volumen.

Nanoil Hair Volume Enhancer er den eneste primer, der virker omgående uden at danne et fedtet eller knasende lag på håret. Det betyder, at du ikke har brug for andre stylingprodukter. Nanoil tillader frisuren at være let og fyldig hele dagen.

hair volume enhancer nanoil

3. Den fortykker og får håret til at se fyldigere ud.

De perfekt tilpassede ingredienser producerer spektakulære effekter efter første brug. Formlen indeholder keratin, der er en naturlig byggesten i håret og, takket være denne, forbedrer den udseendet og tykkelsen på håret. Nanoil Hair Volume Enhancer er også rig på hvedeprotein, der styrker håret og gør det nemmere at style, samt stoppe krus og statisk elektricitet. Panthenol gør også håret tykkere samt tæmmer krus og øger glans.

4. Den tilbyder jævnhed for nemmere styling og frisering.

Nanoil Hair Volume Enhancer gør selv det mest viltre hår nemmere at håndtere, også under føntørring eller glatning. Laget af kutikula udglattes, så håret ikke filtrer. Den fine duft fra sprayen bliver på håret hele dagen.

5. Den øger glans, beskytter og nærer håret under stylingrutinen.

Nanoil-eksperter ved, at perfekt hår ikke blot er sundt men også skinnende. For at holde det sådan, skal vi skærme det mod eksterne aggressorer, såsom vind, brændende sol, frost eller fugtig luft, der fjerner hårets volumen. Nanoil Hair Volume Enhancer stopper også forurening og snavs fra at blive på håret.

Det er nemmest at få Nanoil Hair Volume Enhancer fra brandets officielle butik på www.nanoil.dk. Prisen er en behagelig overraskelse, mens produktets topkvalitet har optjent hundredevis af positive brugeranmeldelser.