Nu kan du forsøde din hudplejerutine med GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Malta som betyder “honning” på græsk, er et honningland, der bruger sine goder til produktfremstilling. Det maltesiske mærke GHASEL har gjort brug af den unikke, sødeste honning i verden og skabt en innovativ ansigtscreme – Maltese Honey Face Moisturiser.

GHASEL høster de naturlige ingrediensers kraft samtidig med alle detaljerne. Ved at fjerne kunstige farvestoffer og kemiske ingredienser sørger man for på den mest effektive måde og at give imponerende resultater. Faktisk er Maltese Honey Face Moisturiser en sand revolution, der effektivt giver kraftfuld fugt til de dybeste lag af huden og forhindrer ældningsprocessen.

Sød pleje direkte fra Malta

For sød maltesisk pleje er du den vigtigste i verden. Dag og nat tilpasser Maltese Honey Face Moisturiser sig behovene hos alle hudtyper i alle aldre. Det fugtgivende er essentielt, hvadend din hud er kombineret, fedtet, normal, udsat for akne eller følsom.

Fugtighedscremen, der er dit primære hudplejeprodukt, bør være det bedste. ​​I Maltese Honey Face Moisturiser finder du aktive ingredienser, der tager sig af tør hud og de regenerative processer.

Maltesisk honning er unik og uerstattelig når det handler om bekæmpelse af hudproblemer. Den indeholder nemlig et sæt vitaminer, herunder: A, E, D, B-vitaminer, C, samt: fosfor, calcium, magnesium, natrium, kalium, jern, zink, kobber, silicium og selen. Det er denne kraftfulde kombination, der vil genoprette hudens harmoni og balance.

Maltese Honey Face Moisturiser til brug både dag og nat

Kombinationen af ​​maltesisk honning, salvie, ricinusolie, koffein, sheasmør og botaniske ekstrakter er en lindrende behandling til træt, slap og mat hud. Maltese Honey Face Moisturiser’s raffinerede formel tilføjer energi, udstråling og vitalitet til huden.

Frie radikaler, der forårsager oxidativ stress håndteres effektivt af de gode anti-age egenskaber. De udglatter allerede eksisterende rynker og fine linjer, og vigtigst af alt – så forhindrer de dannelsen af ​​nye. Kort sagt: regenerering til hud, der kæmper med dehydrering.

Takket være GHASEL kosmetik ser huden godt ud fra de første dages brug. De fremragende ingredienser renser, toner og nærer teint, samt regulerer talgkirtlerne, så huden holder op med at skinne.

fugtgivende ansigtscreme

Hvorfor skulle du have lyst til at anskaffe dig maltesisk honning ansigtscreme?

Helt præcist af disse grunde det er den bedste creme til allergikere og personer med sart hud. Dens lette konsistens er hurtigtabsorberende og fungerer godt som base for makeup. På ganske kort tid bliver huden flot, glat og behagelig at røre ved og opnår tillige en perfekt, ensartet farve. Maltesisk honnings vidunderlighed, tillige med fugtgivende og udglattende egenskaber gør Maltese Honey Face Moisturiser til det ideel produkt.

Med inkluderingen af sheasmør i sammensætningen af ​​cremen sikres huden en formidabel dosis hydrering og samtidig fremmes også helingen af ​​irritation og sår. Ricinusolie er en anden, lige så ønskværdig ingrediens, der er kendt for sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber – disse spiller en enorm rolle i hudregenereringsprocessen. Vitamin E og vitamin B6 – også kaldet ungdomsvitaminer – er kraftfulde antioxidanter med anti-aldringseffekter.

Planteekstrakter tilføjer smuk farve, fremskynder cellefornyelsen og forhindrer acne og urenheder. Med planteekstrakter er du garanteret en fejlfri, smuk, ungdommelig teint i lang tid. Regelmæssig daglig brug af Maltese Honey Face Moisturiser morgen og aften giver dig hurtigt de ønskede resultater