Opnå det perfekte vippe look med Nanolash cluster øjenvipper – DIY Eyelash Extensions!

Øjenvipper er af natur meget tynde og delikate – de har ikke kun en æstetisk funktion men de beskytter også vores øjne. Kvinder, fokuserer derimod på at gøre deres vipper til et ubestrideligt, og karakteristisk træk ved deres udseende. Det viser sig at DIY Lash Extensions kan hjælpe med denne opgave.

Hvad gør øjenvipper så vigtige hos kvinder?

Man kan ikke nægte at kvinder giver deres øjenvipper megen opmærksomhed. Kvinder bruger ofte mange produkter så som serums, olier, og andet kosmetik til deres vipper. De ønsker at de ser mere defineret og tykkere ud. Kort sagt – de ønsker at deres øjenvipper drager opmærksomheden mod dem.

Desværre er naturlige øjenvipper ofte svage, falder ud og kan se lidt kedelige ud mens de nye hår vokser ud. Som et resultat bliver øjenvipperne aldrig så tykke og defineret som kan man få det med øjenvippe forlængelse.

Semi permanente øjenvippe extensions som er udført af en vippetekniker, er en ekstremt populær behandling. Men du skal vide, at efter flere måneder vil ens naturlige øjenvipper blive svage. Det der er værre, er at de måske begynder at falde ud, og knække.

DIY Lash ExtensionsCluster øjenvipper fra Nanolash er den perfekte løsning. Takket være dem, kan du lave det perfekte vippe look du går og drømmer om, derhjemme uden at det vil overbelaste dine naturlige øjenvipper.

DIY Eyelash Extensions er designet til præcis at imitere naturlige øjenvipper, og blende godt ind sammen med dem. Selv kvinder som ikke tidligere har erfaring med gør-det-selv klynge vippe extensions kan påsætte disse på bare 10 minutter.

kunstige øjenvipper
kunstige øjenvipper

DIY Lash Extensions – holdbare klynge øjenvipper som du kan påsætte derhjemme.

DIY Lash Extensions med individuelle cluster vipper er designet til at de kan påsættes derhjemme. Dette betyder at kvinder ikke længere behøves at booke behandlinger hos en vippetekniker. De behøves heller ikke at længere at skulle betale i dyre domme for disse behandlinger.

Færdiglavede individuelle klyngevipper til at påsætte derhjemme kommer i en boks med 36 falske øjenvipper, fordelt på 3 længder: 10, 12 og 14 mm. De findes i 8 forskellige styles. Kunstige øjenvipper der kan påsættes derhjemme behøves ikke at blive taget af før sengetid. I gennemsnit skal man bruge 4-5 individuelle klyngevipper til hvert øje. Dette betyder at en boks er økonomisk, og at der er nok til ca 4 påsættelser.

Du kan også købe det komplette kit. I tilføjelse til overstående indeholder denne også det nødvendige tilbehør til at påsætte de falske øjenvipper. Disse er:

  •  Nanolash bonder;
  •  Nanolash sealer;
  •  Nanolash remover;
  •  Et værktøj af rustfrit stål.

Produkterne er brugt til at lave en øjenvippe forlængelse med de individuelle cluster øjenvipper, fjerne dem igen, men også at kunne fjerne de klistrede lag der kan sidde på dem efter de er påsat. De kommer alle i 5 ml størrelser, så de holder længe.

DIY Lash Extensions med cluster øjenvipper fra Nanolash.

Processen med selv at påsætte DIY Lash Extensions er i 4 trin. Alt du skal gøre er at påføre et lag af bonderen til hele vippen. Den specielle lim bliver godt klistret efter 30-60 sekunder. Imens du venter på limen bliver klistret og klar, kan du vælge de individuelle klyngevipper som du ønsker at påsætte.

Næste trin er at påsætte den kunstige øjenvippe. Producenten anbefaler at påsætte dem under dine naturlige øjenvipper, cirka 1 mm fra din naturlige vippekant. Herefter skal du blot presse på den falske øjenvippe så den blender godt ind med dine naturlige øjenvipper. Til slut skal du fjerne det klistrede lag med sealeren.

Påsættelsen af de falske øjenvipper skal ikke tage mere end 10 minutter.

kunstige øjenvipper

Cluster øjenvipper til at lave en øjenvippe forlængelse derhjemme – er det værd at prøve?

DIY Eyelash Extensions er noget enhver kvinde vil elske. Det er ekstremt let at påsætte disse falske øjenvipper derhjemme. Derudover holder de kunstige øjenvipper i mindst 5 dage.

Det er værd at bemærke at man kan mixe de forskellige cluster øjenvippe størrelser og styles indtil man opnår det ønskede resultat. Disse falske øjenvipper er de ideelle til bryllupper, til hverdagbrug, eller spontane fotoshoots.