Rangliste over de bedste mascaraer, der sikrer dine drømme resultater! Find ud af, hvilket produkt der bør finde sin plads i din makeuptaske!

Mascara skal give dig mulighed for at opnå spektakulære resultater uden at skulle besøge en skønhedssalon. Kvinder sætter meget håb i dette produkt, men mange gange ender det i endnu en skuffelse. Det er derfor denne rangliste af de bedste mascaraer, der sikrer tilfredsstillende resultater, blev lavet. 

Hvordan blev rangeringen af de bedste mascaraer lavet? 

Mascara rangeringen blev lavet for at besvare det evige spørgsmål: hvilken mascara er den bedste? Målet er at præsentere mascaraer der faktisk virker og fuldstændigt kan ændre din tilgang til daglig øjenmakeup. 

Mens denne rangering blev lavet, blev adskillige faktorer taget i betragtning for at bestemme kvalitet og præstation af mascaraerne. Disse faktorer inkluderer, for eksempel: 

  • holdbarheden af produktet – om den begynder at flage eller udtvære;
  • kvaliteten – i dette aspekt, at konsistensen og tørretiden er bevist at være vigtigst;
  • børsten – om den er ordentligt formet og letter påføringen af mascaraen.

Alle de ovennævnte egenskaber er vigtigst for de fleste kvinder der leder efter den perfekte mascara.

TOP 5 mascaraer du kan investere i!

Den ideelle mascara er nok forskellig for alle kvinder. Det hele afhænger af vippe typen samt de forventede resultater. Det er tid til at identificere den absolutte vinder samt de mascaraer der, på trods af mindre fejl, fortjener anerkendelse. 

1. Nanolash Mascara

TOP 5 mascaraer

Nanolash mascaraen er den ubestridte vinder af denne rangering. Denne mascara har et fænomenalt omdømme blandt kvinder. Lad os begynde med, at denne mascara er tilgængelig i to versioner:

Dette sikrer til gengæld, at alle kvinder kan tilpasse mascaraen til deres præferencer. Begge produkter er udstyret med forskellige, perfekt formede børster, som er lavet af silikone. Dette gør det muligt at nå selv de korteste og mest problematiske vipper i øjenkrogene. 

Nanolash mascaraen har også enestående holdbarhed. Brugerne siger tydeligt, at den ikke flager eller udtværer i løbet af dagen.

2. Lashcode Mascara

Mascaraen fra Lashcode har forlængende og fortykkende egenskaber. Det er også et ekstremt populært produkt, der skiller sig ud fra konkurrenterne. Fremfor alt har den: 

  • enestående holdbarhed – mascaraen hverken smuldrer eller flager i løbet af dagen, og udtværes desuden ikke ved udsættelse for høje temperaturer. 
  • god konsistens – takket være dette, tørrer produktet hurtigt før næste lag påføres.

Brugerne af Lashcode Mascara sætter pris på, at den kommer med en meget velformet børste. Takket være det er det muligt at adskille vipperne præcist samt at dække dem jævnt med mascaraen. Denne er bestemt en af ​​de bedre mascaraer, der er værd at kigge nærmere på.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Guerlain Cils D’Enfer er et andet vippe makeup produkt, der er værd at have i din makeuptaske. Denne mascara siges ikke kun at forlænge, men også bukke vipperne smukt. Mascaraen kommer med en ret velformet børste. Dette gør til gengæld påføringen meget nemmere og sikrer præcist adskilte vipper. 

Dog har brugere berettet om nogle problemer med produktets holdbarhed. I nogle brugeres tilfælde, begyndte den at flage til sidst på dagen. Samtidig kan dette for eksempel skyldes, at der påføres mere end blot et lag af produktet. Hvad angår modstand overfor højere temperaturer, har brugerne på den anden hånd ingen klager. Tværtimod oplever de aldrig “panda øjne”

4. Dior Diorshow Mascara

Dior Diorshow er en mascara, der skal give en salon lignende effekt. Mascaraen skiller sig ud på grund af dens æstetisk tiltalende indpakning. Brugerne af Dior Diorshow Mascara noterer at de ikke har nogle problemer med at produktet flager eller smuldrer, selv når de gnider deres øjne. Så det kan ikke siges, at produktets holdbarhed er tvivlsom her. 

Børsten viser sig dog at være problematisk for mange brugere. Den er designet med tætte, ekstremt stive børstehår. De er lige så tætte på midten, som de er på spidsen. Dette gør det til gengæld sværere at nå de korte vipper, uden at efterlade noget rest på øjenlågene.

5. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator er et almindeligt skønhedsbutik produkt. Det er derfor meget tilgængeligt og kvinder burde ikke have noget problem med at finde det. Det er en god mascara, dog ikke den bedste. Brugerne har rapporteret nogle problemer med, at produktet begynder at udtvære og flage rimelig hurtigt.

Der blev dog ikke rapporteret større problemer med børsten, der følger med mascaraen. Brugerne var for det meste tilfredse med den måde, den er formet på.

Hvilken mascara er den bedste? Du skal selv finde svaret på dette spørgsmål, eftersom det er en individuel sag.