Sådan bruger du ansigtscreme korrekt?

En ansigtscreme er et af de kosmetiske produkter, der altid bør ligge i en kvindes toilettaske. Den er enormt vigtig til pleje af huden, såvel som til aften- og morgentoilette. Men for at cremen kan bringe de forventede resultater, bør den bruges korrekt. Læs videre for at lære, hvordan du gør.

1. Kom cremen på håndryggen

Der er ikke ret mange kvinder, der benytter sig af dette trick. Dette er ret overraskende, da det giver virkelig gode resultater. Hvad drejer det sig om? Når cremen først kommes på håndryggen og forsigtigt gnides med fingrene, får den kropstemperatur. Dette øger så effektiviteten og sikrer en bedre virkning. Uanset om cremen kommer fra en krukke, en pumpeflaske eller i en tube, er det altid bedst først at komme den på hånden først.

2. Påfør cremen

Kom den på ansigtet og halsen. På ansigtet skal du komme cremen på langs kindbenet og langs de knogler, der danner øjenhulerne. Undgå vippelinjen og det øvre øjenlåg. Det er vigtigt at bruge den rette mængde creme – nok til at fugte huden, men som også vil lade den ånde. Hvis cremen derfor ikke er trængt ind efter omkring en halv time, bør den overskydende mængde fjernes fra ansigtet. Resterne kan bruges på hænderne.

3. Dagcreme og natcreme

Dagcreme bør bruges senest en halv time, før man tager hjemmefra, mens det om vinteren skal være senest en time før, så der er tid til at formlen kan blive optaget i huden. Natcreme bør bruges højst en time før sengetid. Når musklerne bevæger sig, trænger cremen ind i huden og leverer de ønskede resultater. Men hvis du bruger cremen og går i seng lige bagefter, er det muligt, at det kan forårsage hævelse om morgenen.

4. Er det nødvendigt med natcreme?

Meget unge piger under 25 år behøver normalt ikke at bruge natcreme. Det er tilstrækkeligt at rense huden med skintonic om aftenen. I den alder er huden i stand til at regenerere sig. Der er ingen grund til at hjælpe til, ellers kan den blive doven, og der kan forekomme irritation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *