Top 3 bryngeler du bør kende [Vores valg]

Foretrækker du naturligt definerede eller dristige øjenbryn? Uanset hvilken brynstyling du er til, har vi udarbejdet en rangering af de 3 bedste bryngeler, der gør daglig brynstyling let og behagelig.

Et produkt der er præcist og holdbart er afgørende for perfekt formede buer. Mød vores favoritter her!


TOP 3 BRYNGELER


Dette er vinderen. Det gennembørster grundigt brynene, styler og sætter dem, så de holder hele dagen. Den definerer også forsigtigt brynhår og bringer deres skønhed frem på et øjeblik. Den giver en 24-timers lamineret bryneffekt. Nu troede du nok at det var alt, hva’? Men det er kun begyndelsen! Nanobrow Lamination Gel kombinerer styling og brynpleje i ét. Alt takket være den nærende ricinusolie, som plejer i dybden, fugter og regenererer brynene for at få dem til at se smukke ud selv uden makeup. Denne tonede bryngel findes i 4 nuancer, inklusive en transparent version. Du kan kombinere dem som du har lyst til og skabe uimodståelige udseender til enhver anledning. Den praktiske silikone spoolie letter påføringen. Den præcise applikator adskiller øjenbrynene for at få dem til at fremstå perfekte i timevis. Nanobrow styling gel giver et ekstremt hold og er yderst nøjagtig: den former og tæmmer selv de mest uregerlige bryn, samtidig med at den styrker og beskytter dem mod skader. På ingen tid opnås resultatet som er smukt stylede og perfekt formede øjenbryn, præcis som du altid har drømt om. Den dækker dine bryn med en smuk farve, camouflerer huller og sparsomme områder og tilføjer dimension til dit look. Sæt dine øjenbryn hurtigt og ubesværet med Nanobrow!


2# GIVENCHY

Mister Brow Groom

Denne gennemsigtige bryngel tæmmer lynhurtigt brynene og holder dem naturlige hele dagen lang. Mister Brow Groom tilføjer unik volumen til brynhår og gør dem mere modstandsdygtige og lettere at style. Den hurtigtørrende, plejende formel med pro-vitamin B5 nærer og fugter brynene, så de altid ser godt ud. Den korrekt formede spoolie gør påføringen nem og er ekstremt præcis. Den sikrer, at dine øjne får en smuk ramme. Dette produkt leverer langtidsholdbare resultater uden noget besvær! Formlen er klumpfri og forårsager ikke produktopbygning, hvilket giver et resultat af naturligt formede øjenbryn, der holder faconen hele dagen. Produktet fungerer godt alene eller i kombination med andre brynmakeupprodukter.


3# TOO FACED

Brow Wig Eyebrow Gel

Denne ekstremt tykke bryngel giver en naturlig finish. Brow Wig former, fortykker og definerer buer for at få dem til at fremstå fænomenale altid. Formlen med gelfibre giver brynene maksimal volumen og definition. Disse avancerede fibre klamrer sig til hud- og brynhårene, udfylder huller og tilføjer definition til brynene. Den avancerede teknologi kombineret med de rige pigmenter tilføjer naturlig farve og utrolig volumen, selv hvis dine øjenbryn er sparsomme og tynde. TOO FACED-mærket handler om at få naturlig skønhed og charme frem.


Hvordan man anvender jeg bryngel?

Det er faktisk meget nemt! Alt hvad du behøver er det rigtige produkt. Du skal blot åbne gelen og påføre den på dine øjenbryn med den praktiske spoolie. Du kan vælge først at bruge den tonede version og derefter bruge den gennemsigtige til at sikre det komplette look. Selvom du ikke er professionel i brynmakeup, kan du hurtigt blive det!