Bedste Anti-Rødme Serummer. Hvilken vil du vælge?

Rødmeplaget hud kræver og fortjener særbehandling. For at hjælpe det med at hele, så brug kun milde plejeprodukter (inklusiv rens) der er målrettet specifikke hudproblemer. Selvfølgelig er det bedst at vælge en anti-rødme ansigtsserum, men… hvilken bør du vælge, når der er så mange af dem i butikkerne?

At finde det rette plejeprodukt er det vigtigste. Hvorvidt du formår at få tilfredsstillende resultater, afhænger helt af den kosmetik dit daglige skønhedsritual består af. Og dette er især vigtigt i tilfælde af krævende hudtyper, såsom dem der nemt rødmer og bliver irriterede.

Rødmeplaget hud – profil

Hvad skal du vide om rødmeplaget hud før du shopper efter plejeprodukter? Det er på tide at lære nogle basale facts omkring denne hudtype.

Rødmeplaget hud er relativ tynd og meget sart, og dermed ekstrem nem at irritere. Blodkarrene befinder sig nær hudens overflade, hvilket er en af de store årsager til rødme i ansigtet. Denne rødme kan også være et symptom på erytem, men det er ikke altid den rette antagelse. Derudover er rødmeplaget hud karakteriseret af karsprængninger, hvilket betyder at blodkarene er synlige. Du skal også huske på, at jo flere potentielt irriterende faktorer du udsætter din sarte hud for (f.eks. sollyset, høj temperatur, varm og krydret mad, stress), jo flere karsprængninger vil opstå på ansigtet. Heldigvis kan du forhindre alle de uønskede effekter ved at introducere et godt serum til din daglige hudplejerutine.

Hvad skal et anti-rødme ansigtsserum bestå af?

En god anti-rødme ansigtsserum kan beskytte huden mod irritation, rødme og karsprængninger. Men hvordan ved du, at serummet er godt? For at sige det enkelt, så kig efter en let formel lavet af kvalitetsingredienser.

Formlen i et godt ansigtsserum er ikke fedtende og beriget med irritationslindrende ingredienser, f.eks. lindeekstrakt eller heksehassel ekstrakt. Det er også et godt tegn når produktet du ønsker at påføre rødmet hud indeholder nogle ingredienser, der er ansvarlige for at styrke blodkarenes vægge, hvilket reducerer rødme, f.eks. hestekastanje, arnika eller ginkgo ekstrakt. Det er også et godt tegn hvis du finder vitamin C eller K på ingredienslisten, hvilket lover, at serummet vil virke som forventet.

Bemærk! Et anti-rødme serum formel bør være fri for: St. Johns urteekstrakt, essentielle olier, alkohol, SLS/SLES ingredienser.

DE BEDSTE ANTI-RØDME ANSIGTSSERUMMER

Vi er her for at givende hjælpende hånd til dem, der ikke har tid til at bruge timer i butikkerne og analysere den lange liste over ingredienser. Vi har anmeldt de fire bedst anti-rødme ansigtsserummer, hvis formel, tekstur, effekter er skræddersyet til behovene hos sensitiv hud, der har tendens til rødme og irritation.

Se de bedste anti-rødme ansigtsserummer

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM (50 ml)

Denne er uden lige blandt lindrende plejeprodukter. Nanoil Anti-Redness serum tilbyder helt op til 4 vegetabilske ekstrakter – hestekastanje til at styrke kapillære vægge, lindetræ til at lindre irritationer og forhindre inflammation, Boerhavia Diffusa til at bekæmpe radikaler og cypress til at understøtte huden med vand og næringsstoffer. Når det kombineres sammen, så kan disse naturlige ingredienser efterlade huden jævn, rolig og lysere. Takket være den unikke og sikre formel, så er Nanoil-serummet det bedste anti-rødme produkt til at :

 • reducere rødme og irritation
 • begrænse og styrke væggene i blodkarene
 • beskytte huden og gøre den mindre reaktiv
 • raffinere hudens tekstur og forynge
 • efterlade huden afslappet

Dette serum er designet til professionelle hudbehandlinger i hjemmet, som alle kan bruge – ikke kun dem med sensitiv, reaktiv, nemt irriteret hud, der påvirkes af rosacea. Eftersom det er et altmuligt-produkt, så kan det levere de ønskede resultater, så det har fået Nanoil Anti-Redness Serum til at vinde førstepladsen på vores anti-rødme ansigtsserum rangliste.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

2. MESOBOOST CAPILLAR DAY SERUM (30 ml)

Mesoboost Capillar er en gel ansigtsserum for karsprængninger, designet til følsom og rødmeplaget hud. Dette serum bør være en del af en hudrutine om morgenen og påføres til sidst for at vedligeholde og booste effekterne, der leveres af andre plejeprodukter. Effekterne bliver fremhævet på grund af blandingen af et par ingredienser, såsom hyaluronsyre, lactobionsyre, hestekastanje og ginkgo ekstrakt, risklid olie, olivenolie, hesperidin, multer hindbær ekstrakt, bjerg arnica ekstrakt, heksehessel, slagterkost… Listen over ingredienser er ret lang men det gør Mesoboost Capillar serum i stand til at:

 • reducerer rødme
 • minimerer fremkomsten af synlige blodkar
 • lindrer irritationer og håndterer inflammation
 • raffinerer hudens tekstur

På den ene side, så kan sådan et stort antal ekstrakter og næringsstoffer virke til at være en positiv ting ved produktet, men når man tænker over det, så øger hver ingrediens risikoen for en reaktion. I dette tilfælde, rådes man til at lave en priktest før man introducerer serummet til skønhedsrutinen.

3. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM (30 ml)

Et andet interessant tilbud er Antiredness Calming Serum fra Exuviance, der er lavet med et par planteekstrakter og ingredienser blandet i et hi-tech laboratorie. Den største ulempe ved dette ansigtsserum er den enorme pris. Men hestekastanje ekstrakt, piletræ ekstrakt, lakrids og hvid the ser ret spændende ud. Interessant nok, så er dette anti-rødme serum også beriget med ingredienser såsom bisabolol, peptider, lactobionsyre, algeekstrakt, zink og endda… koffein! Vi mener, at sådan en rig komposition kan være for meget at håndtere for sensitiv hud. Men dem med en hudtype, der kan tolerere Antiredness Calming Serum, kan forvente at:

 • håndtere og forebygge inflammation
 • begrænser og fastsætter blodkarenes vægge
 • fjerner misfarvning og efterlader huden med en jævn tone

Hvorfor er vi ikke overbeviste om, at dette er det bedste serum til rødmeplaget hud? Der er flere årsager. Først og fremmest den høje pris. Dernæst den lange liste med ingredienser. For det tredje en lille størrelse, som betyder, at du nok har brug for at købe serummet igen for at færdiggøre behandlingen.

4. AVEBIO BIO OIL SERUM ANTIRED ELIXIR (50 ml)

Her er endnu et fint ansigtsserum, der er designet til at lindre sensitiv og rødmeplaget hud. Da det er oliebaseret, så er serummet en smule tykkere og mere fedtet end de førnævnte alternativer. Det inkluderer op til 6 plantebaserede olier: passionsfrugtolie, macadamiaolie, hybenolie, hvedekimolie, dog tag olie og cistus olie, så derfor virker Avebio Bio Oil Antired Elixir til at være ren forkælelse til fans af naturlig pleje. Det bliver ekstra interessant når man ved, at udover disse ekstrakter, så er der ingen andre ingredienser i produktet. Selvom serummet er 100% naturligt, så betyder det ikke, at det er effektivt. Når det bruges hyppigt over en længere periode, lover dette anti-rødme serum at:

 • lindre irritationer og efterlade huden afslappet
 • låse vandet inde i huden
 • reducerer hævelser, erytem, rødme
 • forhindrer brud på kapillære vægge

Dette anti-rødme serum er populært blandt fans af naturlig pleje. Dog gør den oliebaserede formel visse hudtyper fedtede, hvilket ikke altid er en ønsket effekt – og det skal man også have med i sine overvejelser.

Hvilke ansigtsserum mod rødme vil du vælge?

Naturligvis er disse ikke alle anti-rødme ansigtsserummer på markedet, men vi mener, at de er de mest interessante. De fleste af dem findes online med bekvem forsendelse til døren, men du kan også prøve at finde dem i dine lokale butikker. Vi er nysgerrige efter hvilket ansigtsserum du vælger!