Nanoil Anti-Redness Face Serum vs. almindelig lindrende ansigtsserum

Hvis din hud har couperose (eller rosacea som nogle kalder det), har du to mulihgeder: Du kan enten vælge et almindeligt lindrende ansigtsserum eller Nanoil Anti-Redness Face Serum. Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du have besluttet dig for, hvilket hudplejeprodukt der passer bedst til dig. Fortsæt med at læse så du kan træffe det rette valg – et valg, som din hud vil være taknemmelig for.

Her til start, så lad os først prøve at forstå hvad hud med couperose faktisk er. Er det virkelig din hudtype? Kender du hudens karakteristika? Og ved du hvordan man tilfredsstiller hudens behov?

Karakteristika ved hud med couperose

Hud med couperose har typisk masser af rødme og telangiectasia, bedre kendt som karsprængninger. Når blodkarrene er svage og huden er tynd, er den langt mere udsat overfor irritationer. Denne følsomhed kan være genetisk men også stamme fra en dårlig kost, for meget UV-stråling (f.eks. solbadning) og brug af de forkerte hudplejeprodukter og/eller behandlinger.

Hvad kan gøre symptomerne værre? Primært temperaturudsving, iskoldt eller kogende vand, sol, alkohol (både det du drikker og det, der findes i hudplejeprodukter), krydderier, anstrengelse og endda voldsomme følelser.

Tips til pleje af hud med couperose

Den vigtigste opgave, når det gælder hud med couperose, er at lindre irritation og give beskyttelse mod alt, der kan udløse de uønskede symptomer. De rette hudbehandlinger er løsningen – fugtning, næring og påføring af UV filtre, mne vigtigst af alt, så skal huden hyppigt understøttes med ingredienser, der kan styrke blodkar og bekæmpe inflammation. Den nemmeste måde at gøre dette på, er ved at bruge et ansigtsserum.

Anbefalet serum til hud med couperose

Der er et par problemer der skal overvejes, når man vælger det rette ansigtsserum til følsom hud.

1. Er ansigtsserummet alkoholfrit?

Mange produkter indeholder alkoholer, da de faciliterer absorberingen af ingredienser, men i tilfældet med hud med couperose – som er sensitiv – så kan disse ingredienser kun give irritation. Derfor er det smart, at undgå produkter med alkohol.

2. Er formlen enkel? Indeholder den naturlige ingredienser?

Jo kortere en liste over ingredienser og færre bestanddele, jo lavere er risikoen for en reaktion. Et godt valg er en serum, der er lavet med planteekstrakter, der hverken skaber irritation eller en stikkende fornemmelse.

3. Er serummet let?

Hud med couperose tolererer ikke oliebaserede formler særlig godt, da de har brug for længere tid til at trænge ind i huden, skaber en fedtet fornemmelse på ansigtet og tilstopper derefter porerne. Et vandbaseret serum er et bedre valg, især en, der er designet til at lindre følsom hud.

Nr. 1: Nanoil Anti-Redness Face Serum

Ansigtsserummet fra Nanoil er uden tvivl det bedste valg, da det imødekommer alle krav til et godt serum for hud med couperose/rosacea. Det trænger hurtigt ind, da det er let og ikke vil tilstoppe porerne. Derudover virker det lige fra første brug og reducerer alle tegn på sensitivitet. Takket være planteekstrakter, leverer Nanoils serum de ønskede resultater uden at forårsage irritation.

  • Styrker, forsegler og efterlader blodkar mere elastiske
  • Reducerer rosacea og rødme
  • Minimerer udseendet af karsprængninger
  • Lysner pletter og misfarvninger
  • Sløver den naturlige proces under aldring af huden
  • Forhindrer fremtidige karsprængninger
  • Beskytter mod alle velkendte irritationer i huden

topbedømt anti-rødme ansigtsserum Nanoil

Hvad kan du finde i Nanoil Anti-Redness?

Denne brede vifte af effekter er resultatet ved at have valgt de fineste ingredienser, som Nanoil har kombineret med fokus på de basale behov hos hud med couperose. Listen over ingredienser er simpel, formlen er helt vegansk og ikke testet på dyr.

Lindetræekstrakt reducerer irritation. Indisk Punarnava ekstrat håndterer frie radikaler og oxidativt stress. Valnødderodekstrakt og niacin (vitamin B3) er ansvarlig for at styrke blodkarrenes vægge og forhindre dem i at springe, ligesom cypress er ansvarlig for at fugte, nære, genoplive og beskytte. Disse komponenter laver et multitaskende og kraftfuldt produkt til hud med couperose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *