Bedste hjemmelavede nærende ansigtsmasker

Er en dyr ansigtsmaske bedre end et billigere alternativ? Det er faktisk ikke prisen, der betyder noget, men ingredienserne og kvaliteten af disse. Tjek disse opskrifter på de bedste ansigtsmasker, du selv kan lave hjemme!

Kvinder nyder at eksperimentere med hjemmelavet kosmetik. Blanding af vores egne sammensurier af let tilgængelige produkter er en kreativ aktivitet, der kan bringe tilfredsstillende resultater, for eksempel et kosmetisk produkt, der virkelig virker!

Hvorfor er hjemmelavet kosmetik lækkert?

Der er masser af fordele ved gør-det-selv kosmetik, og mange af dem er ikke helt indlysende. For det første indeholder de kun naturlige ingredienser og ingen konserveringsmidler eller andre skadelige stoffer. De er som regel baseret på olie, yoghurt eller hydrolase, i modsætning til alle de færdigkøbte, der indeholder store mængder vand. Hjemmelavet kosmetik er mere effektiv, da de virker på kroppen med koncentrerede stoffer, der passer perfekt til vores behov.

Men den største fordel ved hjemmelavet kosmetik er prisen: en gør-det-selv maske er billigere end en maske af et kendt mærke, der købes i materialhandlen. Hvad mere er, kan vi lave den når som helst uden at tage ud at handle først.

De bedste hjemmelavede ansigtsmasker

Hvad kommer du i en hjemmelavet maske? Hvordan gør du? I stedet for at tænke på de næste opskrifter, er det på tide, du begynder at lave din egen ansigtsmaske og afprøv den på din egen hud. Her er de tre bedste opskrifter.

Avocado maske

Avocado, der faktisk ligner en grøn pære, vides at være en kilde til folsyre, essentielle fedtsyrer, vitaminer (A, B, C, E, H og K) og mineraler (magnesium, kobber, jern, kalium og calcium). Denne frugt er perfekt som ansigtsmaske da alle dens næringsstoffer vil gå direkte ind i huden.

Hvordan laver man en ansigtsmaske af avocado? Mos eller blend den modne frugt og tilføj 2 spiseskefulde naturlig yoghurt og nogle få dråber E-vitamin (kan købes i materialhandlen). Blandingen bør kommes på ansigtet i adskillige minutter og derefter vaskes med lunkent vand.

Havregrynsmaske

Havregryn er endnu en værdifuld ingrediens, som har det største indhold af mineraler (jern, zink, magnesium), gruppe V vitaminer og E-vitamin, som er en antioxidant – ingen andre kornsorter er så rig en kilde til næringsstoffer. Det er derfor havregryn som oftest bruges til at lave hjemmelavede ansigtsmasker.

Hvordan laver man en ansigtsmaske med havregryn? Havregrynene skal tilberedes – bland 3 spiseskefulde vand til 3 spiseskefulde gryn, dæk det til og lad det køle. Kom derefter honning i blandingen. Nu kan du komme masken på ansigtet, halsen og ved halsudskæringen. Vask med lunkent vand efter 20 minutter.

Banan ansigtsmaske

I hvert eneste hjem findes der en overmoden banan, som ingen vil spise. Du skal ikke smide den væk! Denne frugt er perfekt som ansigtsmaske, fordi den stadig indeholder store mængder betakaroten, B-vitamins, C-vitamin og mineraler (kalium, magnesium, selen, kobber, zink, selen, fluor, mangan og jod).

Hvordan laver man en bananmaske? Det er nemt. Mos bananen med en gaffel tilføj derefter æggeblomme og en teskefuld flydende honning. Massen skal kommes på ansigtet og vent omkring 15 minutter. Vask med lunkent vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *