Creme til under øjet fra Clinique: Superdefense SPF 20 Age Defense

De fleste er klar over at huden rundt om øjnene er utroligt delikat og kræver speciel pleje. Det er vigtigt at pleje den sensitive hud for at vedligeholde det unge look, men hvordan gør man det? En af de mange produkter udviklet lige præcis til dette formål er Cliniques Superdefense SPF 20 Age Defense.

Vidst du at øjenlågene kun består af en halv millimeter hud? Huden rundt om øjnene er næsten ligeså skrøbelig. Så er der selvfølgelig ikke noget at sige til at huden rundt om øjnene hurtigt kan udvikle rynker og hævelser. Når man fylder 25 anbefales det at bruge en iltende eller fugtgivende creme på øjenhuden hver eneste dag. Lad os nu overveje hvad det er som negativt påvirker hudens tilstand. Nogle af de mest normale faktorer er lange perioder med solbadning, stress, computerbrug, og kunstig belysning samt kost, alkoholindtagelse, cigaretrygning, dårligt valg af kosmetikprodukter, og tendens til at bruge for meget makeup. Huden omkring øjnene er så delikat at man med det samme kan se tegnene på træthed og overarbejde, hvilket leder til følgende spørgsmål: hvordan plejer man bedst huden omkring øjnene? Det nemmeste er at bruge en fugtgivende creme og massere huden lidt med fingrene.

Clinique - Superdefense SPF 20 (3)

Cliniques Superdefense SPF 20 Age Defense creme til under øjnene kombinerer forskellige egenskaber. Først og fremmest virker produktet som en fugtgivende creme som reducerer hævelser og blå mærker rundt om øjnene, udglatter fine linjer, og fremhæver de vigtigste områder. Derudover indeholder cremen også iltende stoffer som hæmmer hudens aldringsproces. Produktet er udstyret med makeupagtige egenskaber, så det er muligt at dække blå mærker og misfarvninger rundt om øjnene. Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense passer godt til stort set alle hudtoner. Derudover kan cremen også bruges som en øjenskyggebase.

Superdefense SPF 20 Age Defense er oftalmologisk testet og kan bruges af alle, selv folk med kontaktlinser og sensitiv hud. Anvend cremen på øjenlågene, under øjnene, og på brynbenene hver dag ved at dubbe den direkte på huden. Produktet købes i en grøn tube med 15 ml kapacitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *