Dark Circle Concealer fra NYX Cosmetics: Et effektivt våben i kampen mod mørke rande under øjnene

Hvad er enhver kvindes største mareridt? Højhælede sko med knækket hæl, kjoler som er for tætsiddende, taskefarver som ikke matcher skofarver? Nej! Enhver kvindes største mareridt er rynker og mørke rande under øjnene. Men der er heldigvis mange måder at komme af med begge dele på. Prøv dig for eksempel frem med Dark Circle Concealer fra NYX Cosmetics.

Hvorfor får man hævede øjne og mørke rande under dem? Det er der selvfølgelig utallige grunde til, men det har simpelthen bare med vores fysiognomi at gøre. Værre endnu er hvis hævelserne og de blå mærker opstår som resultat af sygdomme, usunde madvaner, og en generelt upassende livsstil. Andre grunde inkluderer dårligt udvalgte kosmetikprodukter, stress, medicin, alt for mange timer foran computeren, rum med kunstig belysning, og søvnforstyrrelser. Hvordan kommer man af med disse hævelser og mørke rande? Du kan for eksempel bruge agurker og kamomile eller massere de ramte områder med isterninger og iltende cremer med hyaluronsyre. Det anbefales dog at dække disse uønskede hævelser mens kroppen prøver på at slippe af med dem. Dette kan hurtigt gøres med hjælp fra NYX Cosmetics Dark Circle Concealer. Brug aldrig concealer eller highlighter som er meget lysere end din foundation og din hud – det eneste du opnår ved at bruge sådanne produkter er nemligt at fremhæve hævelserne.

NYX

Denne concealer fra NYX købes i en lille krukke og vejer 2,9 gram. Af denne grund kan du sagtens have produktet med i tasken uanset hvor du skal hen. Produktet findes kun i to forskellige nuancer: Fair og Light. Begge farver indeholder orange pigmenter og af denne grund kan de nemt blendes med hudtonen for at dække alle dine urenheder. Dark Circle Concealer klassificeres desværre ikke som et plastik kosmetikprodukt, hvilket betyder at der skal lidt af en indsats til for at sprede produktet godt ud under øjnene. Dette kan gøres med en fingerspids, makeupsvamp, eller makeupbørste. Den sidstnævnte applikator kan sagtens gøre arbejdet godt nok, men ved at bruge fingerspidsen varmer du produktet op, hvilket giver det mere af en plastikkonsistens. NYX Cosmetics Dark Circle Concealer indeholder farvende pigmenter og kinesisk ler. Formålet med disse ingredienser er at afspejle lys, give huden under øjnene et optisk highlight, og camouflere mørke rande og hævelser. Med dette produkt kan du få glat og sundt udseende hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *