Få lange, betagende vipper med Revitalash vippebalsam

Få lange, betagende vipper med Revitalash vippebalsam

Øjenvippebalsammer er specieludviklede flydende skønhedsprodukter. De er alle sprængfyldte med peptider, vitaminer, og aminosyrer som forbedrer vippernes vækst. De mest effektive vippebalsammer anvendes på vippelinjen. Herfra går de nemlig direkte ind og ernærer og hydrerer hårets follikler. De billigere apoteksbalsammer byder på mascaralignende børste og skal bruges på hele længden af vipperne. Disse balsammer er ineffektive i forhold til produkter såsom Revitalash.

revitalash2Virker Revitalash?

Revitalash er en af de mest genkendelige øjenvippebalsammer i Storbritannien. Flere undersøgelser har bevist at Revitalash kan få vipperne til at vokse med 60% indenfor otte ugers brug, hvilket før vipperne til at se mere fuldige ud uden at forårsage uønskede bivirkninger. Revitalash er klinisk testet og er blid mod sensitiv hud. En anden populær balsam med en lignende formular er Nanolash, som er ligeså effektiv. Begge produkter kan købes online, uden recept.

Hvordan kan man ellers få lange vipper?

Et alternativ som er blevet yderst populært takket være kendte såsom Kim Kardashian er vippe extensions. Denne semipermanente metode går ud på at lime en syntetisk vippe sammen med en naturlig vippe ved brug af en speciel lim. Limen som bruges af kosmetologer er langtidsholdende og opløses ikke af brusebade, søvn, og solbadning. Det eneste man ikke må gøre når man har vippe extensions er at bruge oliebaserede makeupfjernere og produkter som indeholder olie. Det er utroligt vigtigt at denne behandling udføres af en uddannet kosmetolog, da falske vipper som er for tykke eller lange kan ødelægge de naturlige vipper. Når du har bestemt dig for at få extensions skal du til at vælge længe, tykkelse, og form. Alle uddannede kosmetologer kan rådgive med hensyn til hvilke vipper der vil se bedst ud. At have extensions kræver at du tager til udfyldningsbehandlinger hver tredje uge for at vedligeholde looket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *