Få naturlig, klassisk, og festklar øjenmakeup med Misslyn

Med Misslyns tre nye øjenskyggepaletter kan du hurtigt lægge fantastisk makeup. Hvis du gerne vil skabe et naturligt look kan du bruge No. 3: Natural. Hvis du derimod drømmer om et klassisk look kan du dække øjenlågene med No. 5: Classic. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre dit ansigt festklart med No. 7: Party.

shadow

Misslyn øjenskygger

Alle tre paletter indeholder 12 øjenskygger som hver især vejer 0.6 gram. Nogle af disse skygger er matte og andre er iriserende. Derudover er paletterne både små og praktiske, da de passer i stort set enhver taske. For mange kvinder vil en af de største fordele ved Misslyns øjenskygger være at produktet købes udstyret med to applikatorer, i form af øjenskyggesvampe. På trods af at producenten har inkluderet to applikatorer i prisen er det dog langt fra nok til palettens mange nuancer. Derudover har producenten også overset behovet for et spejl. Indpakningen er gennemsigtig plastik med klik-luk cover.

Misslyn øjenmakeup

Misslyn øjenskygger er nemme at bruge og kan med lethed spredes over øjenlågene. De efterlader ikke støvpartikler på resten af ansigtet og er utroligt pigmenterede. Derudover holder skyggerne længe – men husk at tage et spejl med på vejen hvis du gerne vil gå ind med en touch up engang imellem. Hvis du lægger din makeup ordentligt kan Misslyns produkter hjælper dig med at give dit ansigt et highlight og få øjnene til at se mere åbne ud. Takket være de mange forskellige nuancer kan du både lægge hverdagsmakeup og festmakeup. Derudover kan du med fordel blande øjenskygger fra forskellige paletter.

shadows

Misslyn paletter

Hvilke farver indeholder Misslyns øjenskyggepaletter? Den naturlige paletter indeholder skygger i lyse beige farver og mørke bronze nuancer. Den festlige palet indeholder brune, grå, lyse beige, og pink nuancer, samt Radiant Orchid, en af de bedste farver fra 2014. Den klassiske palet indeholder grå, beige, pink, violet, og écru nuancer. Sidst, men ikke mindst, byder denne palet også på en mørk øjenskygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *