Farverig øjenskyggetrio fra Shiseido: Luminizing Satin Eye Color Trio

Denne sommer fokuserer Shiseido på den fantastiske kombination af farverig og energigivende øjenmakeup. Shiseido anbefaler deres øjenskyggetrio Luminizing Satin Eye Color Trio til alle farverige makeupelskere. Produktet købes i en lille, kompakt boks. Indeni boksen findes der et spejl og to applikatorer. En af disse applikatorer er en lille makeupbørste og den anden er to makeupsvampe. Disse applikatorer er især gode for kvinder som elsker at gå ind med en touch up engang imellem. Derudover kan vi alle drage fordel af det lille spejl til at ordne håret når vi står udenfor.

Shiseido - Luminizing Satin Eye Color Trio (3)

Producenten har lanceret Luminizing Satin Eye Color Trio i så mange forskellige farveskemaer at du bare kan vælge dine yndlingsfarver. Hvis vi bare snakkede om farverne kunne vi snakke i en evighed, da Shiseido har udgivet atten forskellige kombinationer. Størstedelen af farverne består dog af blå, pink, grønne, lilla, brune, og grå farver. I Tropicalia paletten kan du endda finde gule nuancer. Med disse øjenskygger kan du skabe et fuldendt, professionelt look.

Shiseidos øjenskygger i Luminizing Satin Eye Color Trio serien er glatte i deres konsistens og har fantastiske farver. Disse intense skygger opnås takket være de stærke pigmentprocesser. Shiseido øjenskygger holder længe, samles ikke i kroge rundt omkring, løber ikke af, og forårsager ikke irritationer. Øjenskyggerne er dermatologisk og oftalmologisk testede. Det anbefales selvfølgelig at bruge et lag makeupbase eller gennemsigtig pudder først, for at forlænge skyggernes holdbarhed.

Shiseido - Luminizing Satin Eye Color Trio

Producenten bruger specielle ingredienser i produktionen af disse øjenskygger som gør det muligt at give øjenlågene dybe, levende farver. Derudover plejer disse ingredienser også øjenlågshuden. Super Hydro-Wrap Vitalizing DE fugtgiver og ernærer øjenlågene og Micromatic Color Pigment sørger for at farverne holder længe. Takket være Satin Smooth Pearl stoffet er skyggerne glatte og nemme at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *