Hjemmelavet øjenskygge og læbestiftspalet

Hvad ville du sige til at have alle dine yndlings øjenskygger og læbestifter samlet ét sted? Det er en drøm som sagtens kan blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at lave din egen kosmetikpalet. Sådanne paletter er især hjælpsomme hvis du har så mange farvede kosmetikprodukter at der næsten ikke er plads til andet på badeværelset. Ved at samle alle dine kosmetikprodukter bliver det nemmere at vælge dem du har brug for. Din hjemmelavede palet kan bestå af øjenskygger og læbestifter i dine yndlingsfarver.

Hvordan laver man sin egen palet? Tilbehøret kan selvfølgelig købes på et apotek eller online. Du har sikkert CD-omslag eller lignende i forskellige størrelser liggende hjemme. Disse produkter kan sagtens erstatte dem der kan købes online. Det eneste problem er at skulle forbinde de forskellige makeuprum med beholderen. I langt de fleste tilfælde sælges øjenskygger i metalrum. Disse elementer kan vedhæftes ved brug af en magnet, men du kan også sagtens bruge tosidet tape eller en god lim. Hvordan lægger man læbestift i beholderen? Vælg først og fremmest de farver du gerne vil have i din palet. Smuldr læbestiften og varm den op ved at placere stykkerne på en ske over stearinlys eller komfurbrænder. Smelt én farve af gangen. Hæld derefter blandingen ned i paletten. Læbestiften stivnes efterhånden som blandingen køler ned.

pallettr

Hvordan kan man lave sin egen palet helt fra bunden? Besøg en papirvareforretning for at se om du kan købe træbeholdere eller tynde kasser med dekorative skruer. Led derudover også efter dekorativt papir, lim, ornamentlignende klistermærker, bløde materialer, sakse, linealer, og blyanter. Når du har fundet alle disse materialer kan du begynde at bygge din palet. Tag et stykke dekorativt papir og marker kassens længde og bredde på det. Lim det derefter på ydersiden af kassen og fold papiret sammen indeni. Dæk gerne kassens låg med klistermærker. Tag svampen og beskær så den passer til kassens indre. Tag derefter den justerede svamp og klip den i cirkler eller firkanter for at gøre plads til de forskellige rum til øjenskygger og læbestifter. Placer svampen indeni kassen og fyld kassen op med dine yndlingskosmetikprodukter. Lim produkterne fast i kassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *