Hvordan kan du forberede vipperne til den store begivenhed? Kunstnerisk makeup og Nanolash øjenvippebalsam

ved Monic Bert


”Fem minutter!” Hvor mange gange har du ikke det til kæresten? Tager det dig virkelig fem minutter at gøre dig lækker? Det tager selvfølgelig meget længere at pleje huden og ansigtet på en professionel måde, da man tålmodigt skal vente på resultater. Ved du hvordan du kan gøre dine øjenvipper klar til enhver speciel begivenhed? Hvordan kan du dekorere og pleje dem?

Øjenvippebalsam: Sådan plejer du vipperne

Det anbefales generelt at bruge øjenvippebalsam for at få lange, tykke, og stærke øjenvipper. Disse balsammer indeholder plantebaserede ingredienser, som ernærer vipperne så de kan vokse. Derudover hjælper disse produkter også med at give beskadigede vipper styrken, fugtigheden, og formen tilbage.

Nanolash øjenvippebalsam

Brug den tilhørende børste til at dække vippelinjerne over og under øjet med balsam. Det anbefales at rense øjenlåget for makeuprester inden brug, så vippelinjerne kan absorbere balsammen ordentligt. Behandlingen tager et par måneder selvom man vil kunne se de første resultater indenfor blot få ugers brug.

Øjenvippebalsammer skaber lange sunde øjenvipper, så du slipper for at skulle bruge falske vipper og lim som har det med at irritere øjnene hver gang du skal til en særlig begivenhed. For at give looket et boost er det nok bare at bruge en mascara eller en gennemsigtig gel. Red gerne vipperne igennem med en børste.

Nanolash Øjenvippebalsam

Nanolash øjenvippebalsam gør øjenvipperne længere og mere fyldige. Derudover forbedrer produktet vippernes vækst, regeneration, og styrke. Nanolash ernærer og fugtgiver folliklerne, hvilket gør at de produceres mere effektivt. Nanolash er sprængfyldt med naturlige ingredienser, såsom planteekstrakter. Sidst men ikke mindst forårsager produktet hverken irritationer eller allergiske reaktioner.

For at gøre det så let som muligt at bruge Nanolash er der selvfølgelig en lille børste med i prisen. Med denne børste kan du tegne en tynd linje på vippelinjerne under og over øjnene hver eneste aften. Efter to-tre ugers brug vil du begynde at kunne se resultater, men de endelige resultater opnås først efter to-tre måneders brug. Derefter anbefales det at bruge balsammen et par gange om ugen.

Nanolash øjenvippebalsam

Hvad er kunstnerisk makeup?

Kunstnerisk er en kombination af hverdagsmakeup og den mere dramatiske makeup som blandt andet bruges til modeshows, fotoseancer, teateroptrædener, fjernsyn, og kropsmaling. For at kunne lægge god kunstnerisk makeup er det utroligt vigtigt at kende til kosmetologi og dermatologi. Derudover skal man selvfølgelig også være kreativ og dygtig i sin brug af børster. Kunstnerisk makeup bruges til begivenheder såsom kostumeballer og maskerader. Hvis du gerne vil lægge kunstnerisk makeup skal du forberede lidt på forhånd ved at købe små krystaller, pailletter, fjer, falske øjenvipper, gode kosmetikprodukter, kropsmaling, blonder, og så videre.

Hvis du seriøst overvejer at lægge kunstnerisk makeup skal både din hud og dine øjenlåg være i perfekt form. Dine øjenbryn og vipper skal være sunde, stærke, og lange nok til at du kan bruge falske vipper. Start men en base, foundation, og pudder. Vælg de kosmetikprodukter som matcher din hudtone og –type bedst. Brug ikke gul og lilla kunstnerisk makeup før du har forberedt ansigtet ordentligt.

Nanolash øjenvippebalsam

Brug lidt sort kropsmaling ved øjnenes ydre hjørner og direkte under øjenbrynsbuen. Brug derefter en mat, sort øjenskygge. Mal derefter øjnenes indre hjørner med gul farve og konsolider looket med en mat, gul øjenskygge. Gør det samme under øjnene. Anvend derefter et lag pink maling midt på øjenlåget og blend det sammen med de sorte og gule farver for at skabe en flot overgang. Blend øjenskyggerne sammen og brug lidt lilla øjenskygge med en bred børste. Stræk gerne skyggen ud mod tindingerne. Brug også lilla øjenskygge under øjnene samt pink øjenskygge ved øjnenes inderste hjørner. Benyt de samme kosmetikprodukter på tindingerne, lige under brynene. Mal indersiden af næsens bund (ved øjenlinjen) med lilla skygge.

Så er det tid til at markere øjenbrynene. Gør dette med en sort øjenskygge eller eyeliner mens øjenbrynshårene er våde. Marker vippelinjen med et fiksativ og dæk derefter vipperne med glitter. Sæt farverige krystaller fast ved tindingen og over øjenbrynene. Brug lidt glitter ovenover kindbenene, på tindingerne, og mellem de diverse dekorationer du har brugt. Marker kindbenene med bronzer for at få dit ansigt til at se tyndere ud. Brug derefter lidt løst pudder og blush. Mal læberne med pink eller ferskenfarvet læbeglos eller læbestift. Dæk derefter øjenvipperne med vandfast mascara (takket være Nanolash behøver du ikke længere bruge falske øjenvipper). Tegn vandlinjen samt vippelinjerne over og under øjnene op med en sort blyant eller eyeliner. Fiks derefter omridset af øjenskyggerne, dub lidt glitter på under øjet, og ret op på alt andet der skal rettes op. Så er du klar til den store begivenhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *