Hvordan kan du forberede vipperne til den store begivenhed? Kunstnerisk makeup og Nanolash øjenvippebalsam

”Fem minutter!” Hvor mange gange har du ikke det til kæresten? Tager det dig virkelig fem minutter at gøre dig lækker? Det tager selvfølgelig meget længere at pleje huden og ansigtet på en professionel måde, da man tålmodigt skal vente på resultater. Ved du hvordan du kan gøre dine øjenvipper klar til enhver speciel begivenhed? Hvordan kan du dekorere og pleje dem?

Øjenvippebalsam: Sådan plejer du vipperne

Det anbefales generelt at bruge øjenvippebalsam for at få lange, tykke, og stærke øjenvipper. Disse balsammer indeholder plantebaserede ingredienser, som ernærer vipperne så de kan vokse. Derudover hjælper disse produkter også med at give beskadigede vipper styrken, fugtigheden, og formen tilbage.

Nanolash øjenvippebalsam

Brug den tilhørende børste til at dække vippelinjerne over og under øjet med balsam. Det anbefales at rense øjenlåget for makeuprester inden brug, så vippelinjerne kan absorbere balsammen ordentligt. Behandlingen tager et par måneder selvom man vil kunne se de første resultater indenfor blot få ugers brug.

Øjenvippebalsammer skaber lange sunde øjenvipper, så du slipper for at skulle bruge falske vipper og lim som har det med at irritere øjnene hver gang du skal til en særlig begivenhed. For at give looket et boost er det nok bare at bruge en mascara eller en gennemsigtig gel. Red gerne vipperne igennem med en børste.

Nanolash Øjenvippebalsam

Nanolash øjenvippebalsam gør øjenvipperne længere og mere fyldige. Derudover forbedrer produktet vippernes vækst, regeneration, og styrke. Nanolash ernærer og fugtgiver folliklerne, hvilket gør at de produceres mere effektivt. Nanolash er sprængfyldt med naturlige ingredienser, såsom planteekstrakter. Sidst men ikke mindst forårsager produktet hverken irritationer eller allergiske reaktioner.

For at gøre det så let som muligt at bruge Nanolash er der selvfølgelig en lille børste med i prisen. Med denne børste kan du tegne en tynd linje på vippelinjerne under og over øjnene hver eneste aften. Efter to-tre ugers brug vil du begynde at kunne se resultater, men de endelige resultater opnås først efter to-tre måneders brug. Derefter anbefales det at bruge balsammen et par gange om ugen.

Nanolash øjenvippebalsam

Hvad er kunstnerisk makeup?

Kunstnerisk er en kombination af hverdagsmakeup og den mere dramatiske makeup som blandt andet bruges til modeshows, fotoseancer, teateroptrædener, fjernsyn, og kropsmaling. For at kunne lægge god kunstnerisk makeup er det utroligt vigtigt at kende til kosmetologi og dermatologi. Derudover skal man selvfølgelig også være kreativ og dygtig i sin brug af børster. Kunstnerisk makeup bruges til begivenheder såsom kostumeballer og maskerader. Hvis du gerne vil lægge kunstnerisk makeup skal du forberede lidt på forhånd ved at købe små krystaller, pailletter, fjer, falske øjenvipper, gode kosmetikprodukter, kropsmaling, blonder, og så videre.

Hvis du seriøst overvejer at lægge kunstnerisk makeup skal både din hud og dine øjenlåg være i perfekt form. Dine øjenbryn og vipper skal være sunde, stærke, og lange nok til at du kan bruge falske vipper. Start men en base, foundation, og pudder. Vælg de kosmetikprodukter som matcher din hudtone og –type bedst. Brug ikke gul og lilla kunstnerisk makeup før du har forberedt ansigtet ordentligt.

Nanolash øjenvippebalsam

Brug lidt sort kropsmaling ved øjnenes ydre hjørner og direkte under øjenbrynsbuen. Brug derefter en mat, sort øjenskygge. Mal derefter øjnenes indre hjørner med gul farve og konsolider looket med en mat, gul øjenskygge. Gør det samme under øjnene. Anvend derefter et lag pink maling midt på øjenlåget og blend det sammen med de sorte og gule farver for at skabe en flot overgang. Blend øjenskyggerne sammen og brug lidt lilla øjenskygge med en bred børste. Stræk gerne skyggen ud mod tindingerne. Brug også lilla øjenskygge under øjnene samt pink øjenskygge ved øjnenes inderste hjørner. Benyt de samme kosmetikprodukter på tindingerne, lige under brynene. Mal indersiden af næsens bund (ved øjenlinjen) med lilla skygge.

Så er det tid til at markere øjenbrynene. Gør dette med en sort øjenskygge eller eyeliner mens øjenbrynshårene er våde. Marker vippelinjen med et fiksativ og dæk derefter vipperne med glitter. Sæt farverige krystaller fast ved tindingen og over øjenbrynene. Brug lidt glitter ovenover kindbenene, på tindingerne, og mellem de diverse dekorationer du har brugt. Marker kindbenene med bronzer for at få dit ansigt til at se tyndere ud. Brug derefter lidt løst pudder og blush. Mal læberne med pink eller ferskenfarvet læbeglos eller læbestift. Dæk derefter øjenvipperne med vandfast mascara (takket være Nanolash behøver du ikke længere bruge falske øjenvipper). Tegn vandlinjen samt vippelinjerne over og under øjnene op med en sort blyant eller eyeliner. Fiks derefter omridset af øjenskyggerne, dub lidt glitter på under øjet, og ret op på alt andet der skal rettes op. Så er du klar til den store begivenhed!

22 kommentarer “Hvordan kan du forberede vipperne til den store begivenhed? Kunstnerisk makeup og Nanolash øjenvippebalsam”

 1. Laila

  fin artikel! Det var lige det jeg ledte efter

  Svar
 2. Vanessa

  Jeg har det, jeg bruger det og jeg anbefaler det! :))

  Svar
 3. Liv

  lige meget om det er makeup til scenen eller til daglig skal der lange, fyldige øjenvipper til

  Svar
 4. Trine

  Jeg har brugt dette serum i omkring et år, fordi jeg mistede alt for mange øjenvipper, efter jeg var gravid. Produktet har hjulpet mig meget, og det begyndte at virke meget hurtigt. Det er simpelthen fantastisk! Jeg vil helt sikkert købe det igen

  Svar
  • Lisbet

   Jeg kan varmt anbefale det. Det gør virkelig vipperne længere og stærkere

   Svar
 5. Maiken

  Jeg har altid været skeptisk over for denne slags produkter, men jeg kan se, der er ingredienser i, der bare ikke kan være skadelige. Jeg tror jeg vil prøve det og se, hvordan det virker på øjenvipperne

  Svar
 6. Susse

  Jeg har en flaske revitalash men jeg har hørt at nanolash virker lige så godt?

  Svar
  • Berit

   Helt ærligt, jeg har sammenlignet dem, og nanolash virkede meget bedre

   Svar
 7. Marianne

  Jeg vil helst holde mig til min elskede revitalash, Jeg er bange for at eksperimentere med et andet serum, fordi jeg ikke er sikker på, hvordan mine øjne og vipper vil reagere på det

  Svar
  • Miriam

   Jeg synes, de har ret ens egenskaber, jeg tror måske resultaterne holdt lidt længere med nanolash

   Svar
 8. Larsine

  det lyder alt sammen fint, men det er alt for dyrt for mig

  Svar
 9. Anja

  Det er længe siden, jeg har haft så effektiv kosmetik. Efter en måned var mine øjenvipper vildt lange, jeg elsker dem. Jeg bruger det stadig til at få dem til at se endnu fyldigere ud

  Svar
 10. Trine

  er det muligt at bruge det til øjnbryn? jeg vil gerne gøre mine tykkere

  Svar
  • Maibrit

   Det gjorde jeg, og det virkede

   Svar
   • Tina

    Jeg anede ikke, at det kunne bruges på øjenbrynene. Det er bare fantastisk.

    Svar
 11. Helle

  Det er lige det, jeg skal bruge! Mine øjne er meget følsomme, og derfor har jeg aldrig før brugt sådan noget

  Svar
 12. Julle

  Det mest naturlige er helt sikkert amerikansk olie

  Svar
  • Tilde

   Det generede mine øjne, jeg kunne ikke bruge det, og hvad effektiviteten angår er der lige så mange der er tilfredse med det som er skuffede over det

   Svar
 13. Solvejg

  Jeg har aldrig før hørt om det, men jeg vil helt sikkert prøve det, dem, jeg har prøvet indtil videre, var ikke alt for effektive

  Svar
 14. Kamilla

  Det er fjerde dag jeg bruger det, og jeg glæder mig vildt til at se resultatet

  Svar
 15. Lissi

  Jeg er meget fristet til at købe det, selvom det er lidt dyrt

  Svar
 16. Astrid

  Har ikke brugt det, men det kommer jeg til, jeg har altid ønsket mig stærkere og længere vipper

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *