Ikonisk hårolie – NANOIL – et gennembrud i genopbygning af hår

Et kosmetikprodukt der kan anses som ikonisk er, desværre, ikke noget der sker op tit.

På grund af utrolig hurtig udvikling af kosmetikbranchen og det faktum at nye produkter oversvømmer markedet, er det meget svært at forblive hos et produkt i længere tid. Andre, nyere, bedre kosmetikprodukter bliver ved med at dukke op.

Dette vil fortsætte indtil et fantastisk produkt endelig bliver lanceret på markedet.

Et produkt der kaster et nyt lys på al hårpleje, som tager højde for kvinders behov og er i stand til at møde deres krav. Ikoniske skønhedsprodukter vil blive hos os for evigt, fordi de er uerstattelige. Alt andet bliver kun en ringere imitation.

Det er det samme med dette produkt. Når først du prøver Nanoil hårolie, vil du føle at det er lige præcist det du har manglet. Der vil være ingen grund til at erstatte det med noget andet kosmetisk produkt fordi Nanoil vil fremhæve det bedste ved dig og dit hår vil elske det gensidigt. Det er et innovativt skønhedsprodukt, der repræsenterer en genial tilgang til hårpleje. Det er lang tid siden at der har været et produkt der ikke blot opfylder forskellige hårtypers behov til perfektion, men også er utroligt alsidigt.

Nanoil er en hårolie der først og fremmest fokuserer på genopbygning i dybden, dernæst på pleje og forbedring af hårets fremtoning, og endelig beskyttelse og forstærkning af hårstråene.

Yderligere kan det spille forskellige roller og blive brugt i en lang række behandlinger, der succesfuldt vil erstatte det varierende antal af skønhedsprodukter på dit badeværelse.

Det er essentielt at Nanoil kommer i tre versioner. Hver af dem er beregnet til hår af forskellig porøsitet, som er forskellige slags skader. Derfor tilpasser Nanoil sig perfekt til den bestemte type af hår.

Hver af de tre versioner af Nanoil er en sammensætning af velvalgte, naturlige olier og et udvalg af naturlige ingredienser møntet på pleje. Produktet er fri for skadelige, porestoppende silikoner, parabener, alkoholer og andre stoffer der har en uønsket effekt af håret og hudens tilstand.

Hver af de tre versioner af Nanoil er fokuseret på en række behov for håret, hvilket er grunden til at produktet er så effektivt. Dets hemmelighed ligger i omhyggeligt udvalgte naturlige olier. Deres egenskaber er blevet grundigt testet og tilpasset til graden af skade på håret, hvilket normalt bliver kaldt porøsitet.

 Derfor skal du vælge Nanoil:

den bedste hårolie - NanoilFørst og fremmest – det beskytter håret, løfter rødderne og plejer hovedbunden.

Hvis dit hår er tykt, tungt og groft, såvel som meget sævrt at style, fordi de fleste stylingprodukter kun tynger hele frisuren ned, så er det klart tegn på at du har hår med lav porøsitet. Sådanne hårstrå er normalt sunde og ikke lette at skade. Dog kan de have deres egne dæmoner: overproduktion af talg i hovedbunden (skæl), grovhed, mangel på volume, fedtet hovedbund. Nanoil for hår med lav porøsitet er en serie af 9 naturlige olier der alle virker aktivt både på hårets overflade og på indersiden. Yderligere regulerer de talgkirtlerne.

Strålende, blødt hår med øget volume, uden skæl og ikke olieret – kun NANOIL kan levere alt dette.

For det andet, så plejer og forbedrer det hårets udseende ved at styrke fra rødderne og hele vejen ud til spidserne.

Hvis dit hår ikke er i den bedste tilstand, spidserne er blevet dehydreret og du er begyndt at lægge mærke til hårtab – så har du hår med medium porøsitet. Der er en seperat version af Nanoil der er dedikeret til denne type hår. Det vil forbedre hårstråenes udseende, stoppe hårtab, styrke rødderne, og på samme tid forstærke håret, men også beskytte det under styling, og forstærker dets smukke udseende, øgede glans, vitalitet og elasticitet.

For det tredje – så regenererer det håret og hårrødderne i dybden ved at reparere skader på overfladen og styrke folliklerne.

Hvis dit hår er i en meget dårlig tilstand – hvis det er skrøbeligt, tyndt, glansløst og groft – så bør du vælge Nanoil til hår med høj porøsitet. Et højt skadesniveau er refereret til som høj porøsitet. Nanoil er den eneste remedie der er i stand til at ændre din porøsitet ved at regenerere hårstrå og reparere skader på hårstrukturen. Yderligere, så stimulerer Nanoil hårolie hårfolliklerne til at arbejde og dermed gøre håret tykkere, få det til at gro hurtigere og begejstre med sundhed og elasticitet.

En anden fordel ved hver af de tre Nanoil olier er at ingen dikterer hvor ofte, hvornår og hvordan du skal bruge det.. Dette kan blive udført på mange måder, ved at bruge det på tørt hår, kun til spidserne, gnide det ind i hovedbunden, tilføje det til din hårbalsam, bruge det på vådt hår og vaske det af som en maske, eller lade det sidde i løbet af dagen for en dybdegående genopbygning. Fantastisk! Bare vær opmærksom på at ekstremt skadet hår kræver en dybdegående genopbygning. Derfor bør Nanoil bruges til hår og hovedbund mindst en gang om ugen. Bravo, Nanoil!

18 kommentarer “Ikonisk hårolie – NANOIL – et gennembrud i genopbygning af hår”

 1. Eva

  Jeg fik den her olie for nyligt som en gave & det var en rar overraskelse 🙂 Jeg havde ikke hørt om den før og brugte ikke hårolier for ofte, men nu gør jeg jævnligt 🙂 Med den her olie er behandlingen bedre fordi den er nemmere at påføre og vaske af

  Svar
 2. Anette89

  Jeg havde versionen for høj porøsitet. Min frisør anbefalede den fodi jeg havde meget skadet hår på grund af for meget glatning. Den er fantastisk og gjorde mit udseende langt pænere. Jeg vil helt sikkert bruge den igen.

  Svar
 3. Sussi

  Jeg er lige begyndt at påføre hårolier fordi mit hår er svagt, falder ud og jeg er begyndt at bruge castor olie. Det er tykt, svært at påføre og bagefter skal jeg vaske mit hår et par gange. Jeg kan heller ikke lide at mit hår bliver så hurtigt fedtet nu. Jeg ved ikke om det sker med alle olier? Eller gør jeg noget forkert?

  Svar
  • Doris

   Castorolie er ikke godt for alle hårtyper og det er virkelig svært at påføre til håret. Der er andre vækststimulerende olier der er nemmere at påføre- Men alligevel, hvis jeg var dig, ville jeg købe Nanoil for du kan vælge den version der er rigtig for din hårtype. Det hjalp mig en del da mit hår begyndte at falde ud i store mængder.

   Svar
 4. Madeleine

  Jeg havde en lignende situation 🙂 Jeg var forelsket i Kerastase indtil jeg mødte Nanoil. Jeg kan lide alt hvad den her olie og jeg vil ikke erstatte den med nogen anden 🙂 <3

  Svar
 5. Majaa

  Jeg er begyndt at teste Sesa på det seneste. Jeg kan stadig ikke udholde lugten men jeg må se om de der ayurvediske olier er så fantastiske. Når den er tom, vil jeg prøve den her 🙂

  Svar
 6. Isabella

  den virkede ikke for mig, mit hår så rigtig dårligt ud

  Svar
  • lolly2

   Du må have valgt den forkerte version til din hårtype. Det var ligesom med mig og kokosolie. Alle siger det er den bedste hårolie men på mit hår var det en kæmpe fejltagelse.

   Svar
 7. Dorothea

  Jeg har ikke hørt om den her olie før, den lyder lovende 🙂 jeg tror jeg vil blive fristet og snuppe den 🙂

  Svar
  • miss_B

   Jeg har set den her olie på instagram og på et par blogs, den har fået virkelig gode anmeldelser

   Svar
 8. addi

  Jeg hører oftere og oftere om hårolie behandling, jeg må lige give det et forsøg 🙂

  Svar
 9. Ella

  Helt imponerende!

  Svar
 10. Anni

  Hvor kan jeg købe den? Har ikke set den i nogen butikker.

  Svar
  • Ella

   Jeg bestilte min på den officielle hjemmeside

   Svar
 11. Winnie

  Jeg tror bare ikke på at en olie løfter håret ved rødderne, jeg ville sige det modsatte ogden efterlader håret fedtet og tynget ned

  Svar
  • Amaliee

   Hårolie behandling hjalp mig virkelig med mit fedtede hår. alle shampooer og basammer fejlede.

   Svar
 12. rosaaa5

  høj kvalitet, gode effekter, ærgerligt at ikke alle vil kunne lide prisen

  Svar
  • Carmenn25

   Den varer virkleig længe så prisen er slet ikke så høj. Ærligt, hvis du ville købe alle de olier der findes i nanoil separat, ville du skulle betale en formue.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *