Ny foundation fra Rimmel: Lasting Finish 25H

Rimmel er allerede i gang med deres sommerforberedelser. Dette makeupmærke har skabt en foundation som holder til selv de varmeste sommerdage og længste fester, så hvis du virkelig vil være klar til sommer bør du købe Rimmels Lasting Finish 25H.

25hours

Hvad er det idéelle makeuplook til om sommeren? Selvfølgelig ikke et som får alle produkterne til at løbe ned af ansigtet så snart man forlader huset. Derudover skal den perfekte sommer foundation skabe et mat finish – og den må ikke lave pletter på tøjet. Det er også vigtigt at fokusere på sammensætning når man skal finde den helt rigtige sommer foundation. Kosmetikproduktet skal have en let konsistens, hvilket betyder at den ikke må indeholde olierige stoffer, silikoner, og olie generelt. Passer alle disse krav til Rimmels Lasting Finish 25H?

Lad os starte med sammensætningen. Lasting Finish 25H foundation indeholder E Vitamin, også kendt som ungdomsvitamin. Denne organiske ingrediens udglatter, oplyser, og beskytter huden mod frie radikaler. Derudover indeholder Rimmels foundation faktor 20 solcreme som afspejler solens stråler og modarbejder dannelsen af pigment- og solmærker.

Ifølge producenten holden Rimmels Lasting Finish 25H foundation hele 25 timer. Ikke engang de længste begivenheder varer så længe, men makeuppen skal jo stadig fjernes når man kommer hjem fra skole eller arbejde. Af denne grund er det svært at teste holdbarheden på denne foundation. Hvilke andre egenskaber har Lasting Finish 25H? Kosmetikproduktet dækker hudens urenheder og ufuldkommenheder, er vandfast og behagelig, blender fantastisk sammen med hudens tone, tilstopper ikke hudens porer, og efterlader ikke smudser. Hvad kan man ellers forlange?

25h

Lige et par tips til at finde Lasting Finish 25H på hylderne i din lokale Matas. Dette produkt sælges i en hvid tube som lukkes med et klok. Selvom produktet kan stå med hovedet nedad er det ret svært at få fat i resterne. Med hensyn til nuancer kan dette produkt købes i seks forskellige farver: Light Porcelain, Ivory, Soft Beige, Classic Beige, Sand, og True Nude. En tube med Lasting Finish 25 indeholder 30 ml.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *