Nye øjenskyggepaletter fra Christian Dior

Endnu en udgave af Christian Diors 5 Couleurs øjenskyggepalet har indtruffet sin plads på markedet. Denne gang er der flere farver at vælge imellem, som både er yndefuldt dekorerede og præsenterede. Læs videre for at finde ud af hvordan du kan bruge Dior’s 5 Couleurs palet til at lægge den perfekte makeup.

Øjenskyggepaletten kan findes i en lille, firkantet boks med klik-luk. Indeni boksen er der et spejl og to makeup applikatorer – den første er udstyret med to makeupsvampe og den anden med en makeupsvamp og en makeupbørste. Paletten er yderst transportabel, så du kan gå ind med en touch up lige når det passer dig, uanset om du er på arbejde eller i skole. Når du er færdig kan du bare lægge paletten tilbage i din taske.

dior-new-5-couleurs-designer-eyeshadow-palette-review-swatches

Nuancernes sammensætning og design er utroligt gennemtænkte. Farverne valgtes på en måde som gør det muligt for brugerne at skabe harmoniske øjenmakeuplook som både passer til hverdagsbrug og festbrug. Du har sikkert allerede gættet at paletten indeholder fem forskellige øjenskygger. Fire af disse øjenskygger matcher den central skygge som er indgraveret med producentens initialer. Konsistensen af disse øjenskygger minder lidt om quiltet klud. Dior tilbyder tolv forskellige udgaver af 5 Couleurs, så der er noget for alle, uanset om du er til pastel, mat, eller iriserende skygger. Du kan vælge mellem en masse nuancer, lige fra écru og beige til pink, grå, lilla, brun, mørkeblå, mørkegrøn, og sort.

Øjenskyggerne er som regel cremede og nemme at anvende. Derudover samler de sig ikke øjenkrogene og de løber ikke af. Det smarte ved disse øjenskygger er at de kan bruges i både tør og våd tilstand. Hvordan lægger man perfekt øjenmakeup med Dior 5 Couleurs øjenskyggepalet?

Pallet Eye]

Først og fremmest skal hele øjenlåget dækkes med foundation eller primer. På denne måde holder øjenskyggerne nemlig meget længere. Derefter skal du bruge Carre Bleu platte, som indeholder fire blå farver og én lys farve. Dæk øjenlåget med den lyseste blå langs toppen af øjenæblet. Marker vippelinjerne over og under øjet med det midterste produkt, som viser producentens initaler. Mal den yderste del af øjenlåget med den samme farve. Den hvide farve skal spredes ud over hele transitionsområdet, under brynbenet, og i øjets inderste krog. På denne måde highlighter du looket. Hvis du gerne vil forandre din øjenmakeup til aftenmakeup kan du dække hele øjenlåget med den midterste farve og derefter bruge den mørkeste farve på vippelinjen og i øjets inderste hjørne. Blødgør kanterne mellem farverne med den sidste skygge. Stræk den gerne over hele øjenlåget. Anvend til sidst et par lag mascara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *