Stiliser dine øjenbryn med Mister Eyebrow Fixing Pencil fra Givenchy

På trods af at forår og sommersæsonen i 2016 fremmer naturlige og pjaltede øjenbryn er der stadig mange kvinder som sætter pris på orden og disciplin. Disse kvinder kan med fordel bruge Givenchys permanente øjenbrynsrettende blyant, Mister Eyebrow. Men hvordan virker produktet?

Mister Eyebrow – Fixing Pencil fra Givenchy er kort og tyk. På den ene side kan dette hæmme anvendelsen af blyanten, da den kan være svær at holde ordentligt. På den anden side kan den passe i stort set enhver makeuptaske, så du kan have den med uanset hvor du skal hen. Derudover er Mister Eyebrow gennemsigtig, hvilket gør at du sagtens kan bruge øjenbrynsliner og andre øjenbrynsskygger. Dette produkt fra Givenchy gør det nemt at stilisere øjenbrynene og få kontrol over de uregerlige hår. Takket være Mister Eyebrow kan du få hydrerede, skinnende, og ernærede øjenbryn.

Givenchy Mister Eyebrow

Hvordan bruger man Givenchys Mister Eyebrow – Fixing Pencil? Juster først og fremmest øjenbrynenes form så de matcher dit ansigt og øjne. Vidste du godt at du kan ændre farven på dine øjenbryn? Dette kan du for eksempel gøre ved at bruge henna eller få en permanent makeupbehandling. Hvis du har farvet dit hår anbefales det at bede frisøren om også at farve dine øjenbryn, så du kan se så velplejet ud som overhovedet muligt. Når du har justeret øjenbrynenes form er det tid til at stilisere dem. Brug korte og skarpe bevægelser i retningen af hårenes vækst. Farv brynene med en brun eller sort øjenbrynsblyant ude i enderne. Brug til sidst lidt makeup på dine øjenlåg og vipper. Husk at din øjenmakeup skal passe til dine øjenbryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *