Virker Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer?

Astor har udviklet et nyt og relativt lovende kosmetikprodukt. Denne foundation og primer kombineres i ét produkt og falder ind under Perfect Stay 24H kollektionen. Men lever dette 2-i-1 produkt op til forventningerne?

Er det muligt at skabe en foundation som samtidig fungerer som en primer? Og er det overhovedet muligt for en primer at virke ligesom en foundation? Svaret er ja – og efterspørgslen efter sådan et produkt er lige præcis hvad Astor har satset på. Var det risikoen værd? Det var det selvfølgelig, for vi elsker jo alle kosmetikprodukter som kombinerer forskellige egenskaber. Man sparer både tid og penge ved at købe en kombineret foundation og primer, da man kun skal købe et enkelt produkt. Hvilke andre fordele er der ved Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer?

24 hour

Dette Astor produkt sælges i plastik indpakning med et gennemsigtigt låg, så du kan se dets tekstur uden først at skulle åbne det. Det er dog langt fra det hele. Astor has også sørget for at produktet er yderst funktionelt. Ved at løfte produktets første niveau (primer) vil du kunne se en lille plads som er perfekt til en makeupsvamp og et spejl. Dette kunne vise sig at være den perfekte løsning for de kvinder som gerne vil ind med en touch up et par gange om dagen.

Hvordan virker denne primer? Først og fremmest indeholder den mange af de samme egenskaber som en typisk foundation, hvilket betyder at den byder på god dækning af hudens ufuldkommenheder, jævning af hudens tone, og udglatning af hudens teint. Den skaber et mat finish. Derudover skaber dette Astor produkt ikke den uønskede maskeeffekt og det efterlader ikke pletter på ansigtet. Produktet smelter nærmest med huden. Derudover kan Astor Perfect Stay 24H foundation + Perfect Skin Primer bruges både tør og våd, hvilket er uden fortilfælde indenfor primer produkter. Hvordan virker konceptet? Ved at tilføje lidt vand til denne primer skaber du en foundation med en blid konsistens. Uden vand giver den et mat finish.

Som vist foroven giver dette Astor produkt folk med forskellige teints mulighed for at finde et produkt som passer perfekt til dem. Med de tre forskellige farver i beige og brune nuancer er det nemt at finde den helt rigtige at matche med ansigtshuden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *