TOP 6. Bedste Keratinhårmasker ifølge hårstylisterne

Leder du efter noget der kan ordne dit knækkede og overbehandlede hår? Der er heldigvis masser af måder at gøre det på. Du kan for eksempel bede en frisør om en skræddersyet hårbehandling, eller du kan prøve at møde alle behovene hos dit hår derhjemme. Alt du skal gøre er, at række ud efter det rette produkt, hvilket er en keratinhårmaske. Hvorfor keratin? Tjek disse 6 produkter ud, som ikke har nogen ligemand når det gælder reparation af håret!

Du kommer op om morgenen, ser i spejlet, og dit hår ligner en høstak. Du rører ved det, og føler at det er skrøbeligt, groft og tørt. Du tæller ikke engang de spaltede spidser, for du er begyndt at behandle dem som enhver anden del af dit hår. Dit hør er kedeligt, tørt og mangler glans. Er der noget man kan gøre ved det?

Hvordan reparerer man skadet hår?

Enhver skade kan repareres. Selv de mest alvorlige. Nogle gange skal du begynde med at få håret trimmet, men andre gange kan størstedelen af håret blive håndteret med de rette hårprodukter – især dem lavet af keratin.

Keratin er det basale protein som vores hår er lavet af. Det former små kutikulaer, der minder om teglsten, og ligesom teglene ligger i lag på taget, så ligger kutikula i lag og skærmer håret. Hvis håret er skadet bliver teglene svagere, hvilket betyder at håret mangler keratin.

Hvis du planlægger at klippe håret kort fordi du tror, at det kan hjælpe dit udmattede hår, så prøv først en keratinhårmaske.

Den bedste maske til skadet hår

Hvilken behandling kan reparere dit hår helt? Hårmasker virker til at være den mest rationelle løsning, for de virker inde i håret, og ikke blot på det yderste lag, som en hårbalsam. Men lad være med at vælge en tilfældig hårmaske! Hvis du ønsker at se de bedste effekter, så brug et produkt der blev designet til at opfylde behovene hos skadet hår. Med andre ord, så bør du lede efter en hårmaske der:

  • rig på næringsstoffer men fri for parabener, ftalater, PEG og andre ingredienser der kan dehydrere og ødelægge dit hår endnu mere.
  • indeholder keratin, som er bedst hvis det er hydrolyseret, da molekylerne er små nok til at trænge dybt ind i håret og reparere hårene indefra.
  • er topbedømt og modtager positive anmeldelser fra kvinder, bruger det og anbefaler det, såvel som fra professionelle, hårstylister og salonejere.

Med disse tips så bør det være langt nemmere at finde den rette hårmaske til skadet hår. Lad os komme i gang!

Top 6. Keratinhårmasker

Hvis du ikke har tid til at lede efter den mest passende hårmaske, eller hvis det er svært at forstå den komplicerede INCI-liste, så vil nedenstående gennemgang være nyttig for dig. Her er de 6 bedste masker til skadet hår – keratinhårmasker der er værd at eje. Produkterne der er listet nedenunder anbefales af professionelle hårstylister, som er det ultimative bevis på produkternes høje kvalitet. Sidste men ikke mindst, så er de nedenstående hårmasker forbrugernes foretrukne valg.

1. NANOIL, KERATIN HAIR MASK

den bedste hårmaske Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil keratin hair mask er den bedste løsning til skadet hår, ikke blot fordi den er lavet med værdifuld hydrolyseret keraitn, som har en stærk evne til at reparere håret, men også fordi at det er en vægtløs behandling med høj effektivitet og kun indeholder de bedste ingredienser. Udover keratin, er denne hårmaske også beriget med panthenol og silikoner der er sikre for håret. Takket være disse to ingredienser, reparerer Nanoil Keratin Hair Mask skader i håret på blot få uger, samt genopretter sundheden og skønheden. Det første plus ved denne maske er, at den forbedrer hårets udseende fra første brug. Lad hårmasken gøre tricket ved at påføre det til nyvasket hår. Fjern efter 15 minutter for at afsløre super glat og glødende hår, der nemt kan friseres.  Der er ingen tvivl om, at du kan løfte din hårplejerutine til et helt nyt niveau med denne maske.

Mere information på: nanoil.dk

2. PHYTO, PHYTOKERATINE EXTREME MASK

En anden hårmaske, der anbefales til fint, kedeligt, tørt og skadet hår er Phytokeratine Extreme Mask fra Phyto-brandet. Dette er en reparerende maske, der er beriget med plantebaseret keratin, som er lavet af 18 forskellige aminosyrer. I dette produkt bliver keratin sat sammen med sheasmør og baobabolie, hvilket betyder, at denne formel ikke passer til alle hårtyper, da den kan tynge hår ned, som ikke tolererer planteolier særlig godt. I de fleste af tilfældene, så kan Phyto keratin hair mask dog ændre på skaderne, nære håret, styrke og tilføje en sund glans. Selvom effekten af en dybdegående hårreparation er nem at opnå, så skal du betale en del for det – det er bestemt en af de dyreste keratinhårmasker.

3. GOLDWELL, KERASILK CONTROL MASK

Keratinmasken der blev lanceret af Goldwell er endnu en mulighed, for dem der leder efter et produkt der vil reparere deres skadede hår. Da den er lavet med to yderst værdifulde ingredienser, keratin og panthenol, så passer dette produkt nærmest perfekt som en reparerende hårbehandling derhjemme. Desværre inkluderer listen over ingredienser visse elementer der har en tvivlsom effekt på håret. Goldwell Kerasilk Control Mask er en maske, hvis primære opgave er at efterlade håret perfekt blødt efter vask, og det gør den også temmelig godt, mens masken samtidig forhindrer at hårets farve udvaskes. Derudover anbefales den til viltert hår der skal tæmmes.

4. MONTIBELLO, KERATIN FORCE MASK

Selvom Montibello er lige bag podiet, så betyder det ikke, at den ikke fortjener opmærksomhed. I en lille krukke kan du finde en formel, der er rig på keraitn – et protein der er ansvarlig for dybdegående reparation af håret. Derudover indeholder dette produkt også plantebaserede proteiner og guar-gummi der booster de reparerende effekter i håret der leveres af Montibello Keratin Force Mask. Mest af alt, så er dette en varmebeskyttende maske der anbefales at bruges før varmestyling for at minimere risikoen for skader der forårsages af høje temperaturer. Det gode er, at dette produkt er budgetvenligt og bruges normalt i hårsaloner. Bare en lille portion af produktet er nok til at få beskyttet hår, der er nemmere at frisere.

5. KEUNE, CARE KERATIN MASK

Den dyreste maske på denne liste, og generelt en af de dyreste masker derude – Keun Care Keratin Mask. Du skal bestemt bruge en mindre formue for at få fat i den. Til gengæld får du en formel der er proppet med keratin, panthenol, sheasmør og et unikt Quat-kompleks der er ansvarligt for at skærme håret mod høje temperaturer. Dette kosmetik er primært anbefalet til fint hår, såvel som hår der nemt bliver kruset. Det får håret til få fugt tilbage, gøre det stærkere og beskyttet ved at forhindre skrøbelighed, for eksempel. Den bedste ting ved dette produkt, er mængden af tid der skal bruges per behandling – du kan fjerne det efter bare 2 minutter.

6. BRAVE. NEW. HAIR., KERATIN MASK

Selv Brave. New. Hair. har en hårmaske til svagt, skrøbeligt og viltert hår. Dette ret så ordinære produkt kan blive dit til en ret lav pris, og efterlader håret stærkere og glattere. Det er også ansvarlig for at forbedre fugten i håret og lette stylingen. Sammen med keratin, så inkluderer dette produkt også to olier: baobab og tamanu. Dette er en formel fri for sulfater, silikone og vaseline, hvilket betyder, at den er ret velkomponeret. Brave. New. Hair. Keratin Mask er ikke den mest populære hårmaske, så derfor får den sidstepladsen på denne rangliste. Hvis du beslutter dig for at give den et forsøg, så er det muligt at produktet vil overraske dit positibt. Især efter du indser hvor nem den er at bruge, og hvor godt det er for håret.