Tid til at rense håret! Nanoil Charcoal & White Clay Mask: Detox, Reparation & Balance i Håret

Håret skal rense grundigt og næres for at se glansfuldt, sundt og voluminøst ud. Hvis du tror, at det kun er en frisør der kan styre dine lokker, så betyder det, at du endnu ikke har mødt Nanoil Hair Mask endnu. Sort kul og hvidt ler er en professionel duo der detoxer håret samt nærer det perfekt, forøger glansen og tilføjer volumen. Se her hvorfor Nanoil Hair Mask anses for at være den bedste, også af professionelle!

AKTIVT KULS EFFEKTER PÅ HÅRET

Det fjerner talg og snavs fra håret, opfrisker og intensiverer volumen.

Aktivt kul renser effektivt hovedbunden og fjerner snavs, støv, døde hudceller, samt produkt- og olierester. Ren, friskt hår absorberer aktive ingredienser bedre, er nemmere at style og nære. Lokkerne ser ganske enkelt smukke ud.

HVID LERS EFFEKT PÅ HÅRET

Det er intet under, at hvidt ler er en bestseller indenfor kosmetik: det bugner i makro- og mikroelementer, der er essentielle for sundt hår! Hvidt ler er rig på kalcium, magnesium, kalium, silikone, fosfor, jern, zink, selen og kobber. Det hele når ind i dit hår takket være den aktive kul, hvilket gør det nemmere for næringsstofferne at nå dybt ind i hårets strukturer.

Kosmetisk ler har en anden vigtig kvalitet: det er negativt ladet, så det tiltrækker alle positivt ladede elementer, såsom giftige ingredienser og urenheder. Med andre ord, så passer det perfekt til aktivt kul. Derudover er hvidt ler den mildeste kosmetiske ler, der også kan bruges på en sensitiv hovedbund.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: HVILKEN HÅRTYPE ER DEN LAVET TIL?

Dette er en rensende maske der er lavet af delikate komponenter. Den har en detoxende effekt og holder håret sundt og smukt. Det er hvad der gør den ideel for enhver hårtype. Du kan sagtens række ud efter denne maske, selv hvis din hovedbund er meget følsom eller dit hår er meget fint og skrøbeligt.

Masken vil også være god for fedtet, fladt og glansløst hår der er tynnget ned af snavs og talg.

Det fede ved denne hårmaske fra Nanoil med aktivt kul er, at den ikke pletter eller ændrer hårfarven – det er gode nyheder, hvis dit hår er farvebehandlet, afbleget eller blond.

HVAD ER NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK LAVET AF?

Ikke overraskende, så indeholder masken hvidt ler og aktivt kul, der er nøgleingredienserne. De absorberer urenheder og balancerer udskillelsen af talg, nærer og beroliger hovedbunden. Masken er også rig på følgende:

 • Vitaminer (A, E) – essentielle hårplejevitaminer, der styrker, forbedrer tilstanden af håret og hæmmer hårtab.
 • Panthenol – fremmer hårets udseende, reparerer og promoverer produktionen af keratin.
 • Alger – de hydrerer intenst, bugner i mineraler, genopliver og skærmer mod oxidativt stress.
 • Hydrolyseret sericin – et protein der blødgør, udglatter og forstærker håret.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: EFFEKTER

Rent, voluminøst, flot hår der er nemt at styre, er effekten du vil se med det samme men denne professionelle maske har langt mere at tilbyde. Ved at bruge produktet hyppigt, kan du bemærke at det perfekt:

 • styrker og reparerer
 • nærer og revitaliserer
 • renser håret og hovedbunden
 • hæmmer aldringsprocessen
 • forebygger allergiske reaktioner
 • tæmmer og har en plejende effekt
 • efterlader håret silkeblødt, skinnende og sundt

HVOR KAN MAN KØBE NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK?

Hårmasken med kul og hvidt ler kan købes på Nanoils hjemmeside. Gå til www.nanoil.dk og se andre perfekte skønhedsprodukter, inklusive naturlige og certificerede økologiske olier. Bliv stolt over din fejlfrie frisure!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *