Sådan fylder du dine øjenbryn som en professionel: 3 top hacks til fleek makeup

Søde damer – min mission er, at du skal være klædt korrekt for dine ‘fleek’ øjenbryn! Når du lærer dette, er det ikke kun farveskyggere, liner og mascara, der er påkaldt, menogså, hvordan man laver dine øjenbryn. Du skal følge disse tre nemme og temmelig enkle tips, så du kan udføre perfekt øjenbrynsfrembringelse.

Tip #1 – Få den rigtige form

For det første skal du selvsagt kende formen på dine øjenbryn. Bruger du derfor ultrafino kosmetiske værktøjer til at skabe den perfekte øjenbrynsform. Og at flytte din arbejdsplads fra dit hjem til en professionel salon eller spa er også en god løsning. På denne måde vil det være lettere at gå tilbage og rette eller definere øjenbrynet, hvis det skulle blive for detaljeret eller groft.

Tip #2 – Farve dine øjenbryn

Vælg en farve, der komplimenterer din hårtype og farve. Den rigtige skygge sammen med gode værktøjer giver et selvsikker og godt udseende. Hvis du har meget mørkt eller meget let hår, kan det være, at du er nødt til at vælge en farve, der ikke minder for meget om dit hår. Det er meget vigtigt, at alle øjenbryn står ud i farve og kontrast. De skal ikke se ud som om, de er samme farve som dit hår. Fargerne skal være naturlige, men stadig give kontrast og definition. Du kan også vælge et pigment med en letmat finish, der kun er let at markere øjenbrynene.

Tip #3 – Fix det

Til sidst skal du have et godt produkt til fixering. Dette er det, der er med til at holde øjenbrynene på plads og forhindre dem i, at bevæge sig eller falme. Dette skal bruges for at give dine øjenbryn et perfekt og ensartet udseende. Der findes flere produkter på markedet, der er rigtig gode til dette formål – deres vigtigste fordele er, at de er vandfaste og kan holde i flere timer.

Lad os nu tale om nogle af de gode værktøjer til at få øjenbrynene til at se fantastiske ud, når du først har fået den rigtige form og farve. Du kan bruge en øjenbrynscreme, en øjenbrynspomade eller en kombination af disse produkter til at fylde og definere dine øjenbryn. Øjenbrynscreme er gode, hvis du gerne vil have en træg, glat finish, mens øjenbrynspomade er bedst, når det kommer til at skabe den perfekte finish.

For det meste bruger du en speciel øjenbrynsbørste til at blande produkterne og mineralsk skyggepulver. Dette giver dig mulighed for fuld kontrol over fyldning og farve på dine øjenbryn. Vær ikke bange for at prøve nye looks og mørkere farver, men prøv også at holde øjenbrynsformen indtil dine øjenbryn vokser ud. Og endelig, når du er færdig med din øjenbrynsvirksomhed, kan du fortsætte med anden makeup som øjenskygge, blush og mascara.

Så nu har du tre rappe tips til, hvordan man fylder sine øjenbryn som en professionel. Når du først mestrer disse tips, behøver du ikke længere at være bange for, hvordan du skal få dit makeup-udseende til at virke, når det kommer til dine øjenbryn. Og før du ved af det, har du fået et elegant makeup-look, som du kan bære med stil og selvsikkerhed!