De 5 top brynblyanter der vil ændre din makeup-rutine

En god brynblyant er essentiel i næsten enhver makeuptaske. Men hvordan vælger man den bedste? Vi har fundet svaret til dig. Vi har nemlig udarbejdet en liste med vores 5 yndlingsbrynblyanter, der kan forvandle din daglige brynstylingrutine. Mød vores favoritter her!

Uden naturligt definerede øjenbryn, er der ingen god makeup. Brynene indrammer jo vores øjne. Den korrekte øjenbrynsform kan gøre dine ansigtstræk bløde. Det du har brug for er et godt og holdbart produkt, der ikke smitter af i løbet af dagen og som sikrer et fænomenalt brynlook.

TOP 5 BRYNBLYANTER TIL BRYNSTYLING [RANGERING]

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Denne vandfaste brynblyant med den ultratynde spids giver dig mulighed for at tegne supertynde linjer, der til forveksling ligner rigtige brynhår. Denne brynblyant er ekstremt holdbar og altid klar til brug. Og den skal ikke engang spidses! Den er praktisk og præcis at bruge og sikrer behagelig og hurtig daglig brynmakeup. Denne øjenbrynsblyant findes i 4 nuancer, der passer perfekt til dine ansigtstræk. De giver dig en naturligt udseende, smuk satinfinish uden at skabe det overdrevne, unaturlige resultat. Hvis du drømmer om perfekt definerede buer uden bare pletter eller sparsomme områder, er Nanobrow-blyanten sensationel. Leder du desuden efter makeup, der ikke smitter af eller tværer ud i løbet af dagen? Så er det også dette produkt, der er sagen! Den fløjlsbløde formel glider på huden, mens den camouflerer mindre skønhedsfejl og giver en fejlfri makeup, der varer hele dagen lang. Denne udtrækkelige blyant harutallige fans fra hele verden. Meget forståeligt, da det giver sofistikerede bryn, perfektioneret ned til mindste detalje. Spidsen der har den rigtige hårdhed kan omdefinere din brynform, camouflere pletter og dække dine brynhår med naturlig farve. Udfyld dine bryn præcis, som du synes om og ønsker det, og nyd fantastiske resultater hver dag.

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

En udtrækkelig øjenbrynsblyant, der former selv de mest udfordrende buer. Denne brynblyant fremhæver øjenbrynene på en meget præcis, kraftig, men alligevel naturligt udseende måde og giver virkelig spektakulære effekter. Den ultratynde spids virker perfekt til udfylde buerne nu og her, hvis det er nødvendigt. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz-blyantens nøjagtige spids former og omdefinerer formen på dine øjenbryn, så de altid ser perfekte ud. Nu kan du skabe fantastiske makeup-looks på bare et øjeblik. Det giver dig mulighed for at efterligne ægte brynhår og for at skabe den ultimative fylde. Den tætte spoolie gør et godt arbejde med at sætte og forme dine øjenbryn, mens den fjerner overskydende produkt. Den sikrer at produktet ikke hober sig op på brynet, er præcis og giver dig mulighed for at skabe smukke brynlooks. Denne langtidsholdbare og udtværingsfri brynblyant findes i 10 smukke nuancer.

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Denne brynblyant har en utroligt tynd spids. Spidsen på blot 0,9 mm definerer, former og udfylder brynene præcist og giver dem den rigtige form uden besvær. Dermed giver den dig mulighed for at skabe fine og naturligt udseende linjer, der ligner ægte brynhår. Brynblyanten giver et resultat der minder om mikrobladede bryn bare uden den invasive behandling. Denne højpigmenterede brynblyant er rig på vitamin E, ricinusolie og kokosolie der får dine øjenbryn til at se perfekte ud, endda uden makeup. Dette er et produkt der kombinerer brynpleje med styling, det og den holdbare, kegleformede spoolie og ikke mindst de spektakulære resultater gør denne blyant populær over hele verden. Blyanten findes i 8 nuancer, så du er sikker på at finde den helt rigtige til dig selv. Den vandfaste og ekstremt holdbare formel sikrer, at din makeup forbliver upåvirket uanset hvad.

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Denne brynblyant er hemmeligheden bag voluminøse og fyldige bryn. Den pålidelige præcisionsspids sikrer, at du kan skabe personlige looks til enhver lejlighed. Den findes i 8 nuancer for at sikre, at den nemt kan tilpasse sig enhver skønhedstype. Den brugervenlige Charlotte Tilbury brynblyant har  genopfyldelige ender for at kunne bruges i endnu længere tid end de ordinære brynblyanter. Denne brynblyant får brynene til at se definerede og børstede ud og holder dem i skak hele dagen. Det giver en moderne øjenbrynsform, der passer til enhver kvinde! Hvad end dine øjenbryn er buskede, uregerlige, tykke eller tynde, sparsomme eller nærmest usynlige, er dette produkt til dig. Det giver dig mulighed for på et øjeblik at udfylde de bare pletter og de sparsomme områder og giver fantastiske resultater, der holder hele dagen.

5. DIOR Backstage Diorshow Brow Styler

Brynblyanten fra det verdenskendte Dior-mærke har hurtigt vundet popularitet. Dens tynde, snoede spids når nemt alle hårstrå, selv de uopnåelige, og holder dem i skak hele dagen. Den kan udfylde hullerne i de områder, hvor det er nødvendigt, og give dine øjenbryn det perfekte og fabelagtige look. Denne brynblyant definerer buerne og får dit bliks skønhed frem. Den kommer i naturligt udseende og subtile nuancer, som giver dig mulighed for at skabe perfekte og trendy makeup-looks. Øjenbryn er dine øjnes ramme, så sørg for, at de altid har det elegante og perfekte udseende!