Fordele ved kokosolie for bryn og vipper

Vi ved alle at vi kan lide at bruge kokosolie som en naturlig hårbooster. Nogle af os rækker ud efter denne planteolie for at fjerne makeup. De færreste ved dog, at kokosolie også gør underværker, når den påføres vipper og øjenbryn! Hvis du drømmer om lange øjenvipper og mørke øjenbryn, så prøv kokosolie!

Hvilken kokosolie skal du vælge?

Hvis du satser på at få længere vipper og fyldigere bryn, foreslår vi, at du vælger uraffineret og jomfru kokosolie. Denne type olie – hvad enten det drejer sig om om kokos, argan eller anden – er den sikreste og bevarer de fleste næringsstoffer, fordi den næsten ikke er blevet forarbejdet. Så hvis det lykkes dig at finde uraffineret og jomfru kokosolie, vil du kunne forsyne dine vipper og bryn med fedtsyrer, mineraler og vitaminer, der fremmer væksten. Derudover har en sådan plantebaseret olie en fugtgivende effekt og stimulerer reparation i hår og hud. Endelig dræber kokosolie bakterier og svampe.

Fordele ved kokosolie til bryn

  • intensiveret farve på bryn
  • fyldigere øjenbryn
  • Skadebestandige bryn
  • udfyldte pletter i bryn

Fordele ved kokosolie til vipper

  • længere vipper
  • mørkere vipper
  • krøllede vipper
  • skadesbestandige vipper

Sådan påfører du kokosolie på bryn

Der er mange måder at tilføre kokosolie til øjenbrynene. For at gøre det kan du bruge en vatrondell, Q-tip, brynbørste eller endda en finger. Vi foreslår at påføre kokosolie ved sengetid for at fjerne resterne om morgenen, før du lægger makeup.

Sådan påfører du kokosolie på vipperne

I dette tilfælde skal du bruge enten en Q-tip eller en vippebørste. Hvis du ikke har en, så brug en gammel, men ren mascarastav. Sørg for at påføre en lille portion kokosolie for at forhindre øjenirritation. Men hvis olien kommer i dine øjne, skal du blot skylle dem med vand. Det er klart, at hvis du føler irritation af øjenhuden, skal du hellere lade være med at anvende kokosolie i nærheden af ​​dine øjne.

Hvornår kan du forvente at se resultaterne?

Når du påfører kokosolie på dine øjenbryn og øjenvipper regelmæssigt, kan du forvente at se forbedringen i deres udseende efter omkring tre uger. Efter to måneder burde du være i stand til at se de endelige effekter, som faktisk vil være forbløffende!