Få et nyt look med et lash lift- og laminerings-kit fra Nanolash!

Vipper indrammer øjnene på den smukkeste måde. Men ofte giver naturlige vipper ikke helt det look vi ønsker os. Desværre kan daglig makeup og diverse behandlinger medføre, at vipperne knækker og brækker. Et hjemmelavet lash lift med Nanolash Lash Lift Kit virker som den perfekte løsning. Hvad skal du vide om kittet og behandlingen?

Lash lift og laminering – en behandling, der slår popularitetsrekorder

Mange kvinder opsøger diverse behandlinger, der kan give fyldige vipper med et naturligt look. Semipermanente extensions er en populær løsning, men de kan beskadige tynde, skrøbelige hår.

Derfor er lash lift efterhånden blevet en populær behandling. Det udføres med særlige produkter, der har til formål at genopbygge vippernes struktur og gøre dem længere samt mere fyldige og bukkede. Behandlingen udføres uden brug af invasive ingredienser og tilbehør. Derfor omtales laminering som en ikke-invasiv metode til dem, der vil have længere vipper med buk.

Godt nok forbindes behandlingen med skønhedssaloner, men den er ikke begrænset til saloner. Nanolash – et førende brand indenfor vippepleje, styling og makeup – efterkommer endnu en gang moderne kvinders ønsker.

Nanolash Lash Lift Kit blev lanceret for nyligt. Det er let som en leg at bruge dette kit til hjemmelaminering, og behandlingens resultater lever op til selv de allerhøjeste forventninger.

Nanolash Lash Lift Kit - at ændre blikket fuldstændigt

Hvad er værd at vide om Nanolash Lash Lift Kit?

Nanolash til et hjemmelavet lash lift og laminering er en innovation indenfor genoprettelse og styling af øjenvipper. Med dette kit kan alle opnå resultater, der er en skønhedssalon værdig.

Den utvivlsomme fordel ved Nanolash Lash Lift Kit er, at alle produkterne er lavet med naturlige, næringsrige ingredienser. Abessinsk olie, kokosolie og sheasmør medvirker til en vitaminrig og genoprettende formel, der hurtigt genopbygger strukturen i selv de mest ødelagte vipper.

Sættet består af:

  • Lift – Step 1: du får 10 poser på 0,5 milliliter, der indeholder et produkt, som gør vipperne et løft;
  • Fix – Step 2: du får også 10 poser i samme størrelse, der indeholder et produkt til det andet step i lamineringsprocessen;
  • Keratin Booster – Step 3: du får samme antal poser i samme størrelse, og dette sidste step fuldender lamineringsprocessen;
  • Silikone-stænger til fastgørelse. Fås i tre størrelser: S, M og L;
  • Lash Lift-lim: en lim, der gør det muligt at sætte silikone-stængerne fast;
  • Andet tilbehør, der skal bruges i forbindelse med lamineringen.

Det er ekstremt nemt at lave et lash lift. Når du har renset og adskilt vipperne, fastgør du silikone-stængerne. Derefter påføres de enkelte produkter i den beskrevne rækkefølge. Hvert produkt skal sidde i 7–10 minutter, inden det fjernes. Mere skal der ikke til for at få betagende og fyldige vipper med et naturligt udseende.

Få et nyt look med et lash lift- og laminerings-kit fra Nanolash

Hvorfor prøve et hjemmelavet lash lift og laminering?

Lash lift kit fra Nanolash er et professionelt produkt. Nanolash har sikret, at sættet er nemt at bruge. Det kan bruges af professionelle vippe-artister såvel som nybegyndere. Med andre ord kan alle kvinder lave et lash lift uden at forlade huset.

Behandlingen giver fyldige, bukkede og lange vipper, og derudover beskytter den hårene og genopbygger deres struktur. Producenten fortæller, at de tilfredsstillende resultater holder i 8 uger, afhængigt af vippernes oprindelige tilstand.

Nanolash Lash Lift Kit gør det muligt at ændre blikket fuldstændigt uden at overbelaste de naturlige vipper og uden en falsk effekt. Prøv det selv. Du kan bestille sættet på brandets officielle hjemmeside. De online anmeldelser ser meget lovende ud.