Fordele og ulemper ved extensions til øjenvipperne

Fordele

Extensions kan se meget naturlige ud

Modsat falske øjenvipper kan extensions faktisk se utroligt naturlige ud. I de fleste tilfælde er det svært at se at ens extensions ikke er naturlige vipper. Der findes dog adskillige extensions typer som skaber et dristigt og dramatisk look (3D, 6D, og 9D). Derudover gør extensions at du ser frisk ud hele døgnet rundt uden at du skal bruge en kæmpe mængde concealer. Når du har extensions slipper du for at bruge mascara, hvilket især er fantastisk når du er på ferie. Med extensions slipper du for at skulle bekymre dig om at mascaraen løber; du vil se fantastisk ud hele dagen lang.

Extensions er semipermanente og holder længe

Extensions bør holde ligeså længe som de naturlige vipper de er limede fast til; dette sker dog kun i praksis når vipperne påføres og plejes ordentligt. Vipper falder ud efter mellem 50 eller 130 dages levetid, så du bør ikke vente mere end fire uger på at booke en udfyldningsbehandling. De fleste kvinder bruger 10 minutter om dagen på at lægge mascara eller fikse deres falske øjenvipper – og sidst på dagen bruges der 10 minutter på at tage det hele af igen. Med extensions kan du slippe for at skulle bekymre dig om dine vipper i op til tre uger af gangen.

Extensions sparer dig en masse tid

Med extensions sparer du et kvarter om dagen. Hvis du er en travl forretningskvinde, mor, eller begge dele er det meget andet du kunne lave end at lægge tre lag mascara. Mange moddiskuterer at man bruger omtrent den samme mængde tid på at få udfyldningsbehandlinger, hvilket er en fair pointe. Men kvinder som har extensions siger at det er dejligt afslappende at få disse behandlinger.

Migli3

Ulemper

Selve behandlingen er utroligt tidskrævende

Det er sandt at den første behandling tager 2 timer eller længere, men du bliver nødt til at indse at kosmetologen skal lime mere end 60 vipper fast per øje. Det kræver præcision, tålmodighed, og tid. Udfyldningsbehandlingerne er kortere og tager kun 45 minutter. Med extensions tager den daglige makeuprutine knap så længe.

De koster en bondegård

Det gør det. Extensions er langt fra den billigste måde at få fantastiske vipper på. Der findes mange mere overkommelige alternativer, såsom gode øjenvippebalsammer som kan få vipperne til at vokse i længde og tykkelse med op til 60%. Extensions koster mellem €80 og €170 første gang og €45 for hver udfyldning. Prisen afhænger af hvor mange vipper der skal til og hvilken type vipper du vil have.

De holder kun en måned!

Alle vipper falder ud når deres levetid rinder ud. Du skal regne med at skulle booke en udfyldningsbehandling efter 3-4 uger for at vedligeholde det fantastiske look. Denne type skønhedsbehandling anbefales til særlige begivenheder, såsom galla og bryllup. Extensions er dyre og utroligt skadelige i det lange løb.

I visse tilfælde ligner extensions billige falske vipper

Hvis extensions ikke påføres ordentligt ser de ikke naturlige ud. Der findes mange forskellige typer extensions (i forskellige former, længder, tykkelser, og materialer) og enhver uddannet kosmetolog kan hjælpe dig med at finde ud af hvad der passer bedst i dit tilfælde. Den nyeste teknik (9D) kræver at der limes ni falske vipper til én naturlig vipper. Disse extensions anbefales til folk som elsker falske vipper men er trætte af at skulle lime dem på hele tiden.

fake-eyelash2

Du bliver nødt til at ændre din hudplejningsrutine

Når man har øjenvippe extensions bliver man ofte nødt til at gå på kompromis. Du bliver nødt til at lægge din yndlings makeupfjerner fra dig og skifte til et oliefrit alternativ. Hold dig fra vandfast mascara – de fleste mascaraer og eyeliners kan dog stadig bruges. Lad være med at gnubbe øjnene eller hive i vipperne; bare ved at lade dem være holder de meget længere. Sov ikke på siden eller med hovedet nede i puden. Tør dit ansigt med køkkenrulle.

For meget trængsel?

Hvis du elsker sport er extensions nok ikke den bedste løsning. Sved og vand svækker limen og gør at vipperne bliver mere tilbøjelige til at falde ud før de egentlig burde. Kan du holde dig fra Bikram yoga kan extensions dog godt være pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *