Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer fra Maybelline. Hvilken concealer bør jeg vælger og hvordan bruger man den?

Concealer til under øjnene er et uundværligt kosmetikprodukt. Takket være disse produkter kan vi gemme alle vores blå mærker, hævelser, og beviser på lange, søvnløse nætter. Men hvilken concealer er bedst? En concealer som giver huden rundt om øjnene et highlight. Vi anbefaler at du prøver dig frem med Maybellines Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer.

Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer fra Maybelline

Dream Lumi™ er en concealer som giver huden under øjnene et highlight og dermed får øjnene til at se større ud. Derudover får man en sundere og friskere udseende teint af at bruge Maybelline concealer. Dette produkt samles ikke i hudens lavninger, skaber ikke den uønskede maskeeffekt, og er utroligt let. En af de andre store fordele ved dette Maybelline produkt er at det tilbyder tilfredsstillende dækning som kan gøre selv de mørkeste rande under øjnene usynlige. Dream Lumi™ har en gel konsistens som diffunderer lys og fremhæver visse dele af ansigtet.

IMG_8623

Dernæst et par år vedrørende formen på denne concealer. Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer minder lidt om en tusch. Produktet kan bruges i øjnenes indre og ydre hjørner, under brynene, på siderne af næsen, på munden, og under øjnene. Kindben og tindinger kan også sagtens dækkes med dette fantastiske produkt. Dub produktet ind i huden for at blande det med din teint og foundation.

Hvilken concealer bør jeg vælger og hvordan bruger man den?

  • Regel Nummer 1 – Vælg altid den rigtige farve når du køber concealer. Den skal som regel være en nuance lysere end din foundation. Mange laver den fejl at bruge en concealer som er alt for lys, hvilket fremhæver rynker og hævelser under øjnene. Nu hvor du ved dette vil det forhåbentligt være nemmere at undgå denne fejl.
  • Regel Nummer 2 – Husk på at en antibakteriel concealer ikke kan camouflere mørke rande under øjnene. Huden på denne del af ansigtet er utroligt delikat og er sjældent hjemsted for udbrud af acne og diverse hudproblemer.
  • Regel Nummer 3 – Brug en fugtgivende concealer på tør og sensitiv hud, da disse produkter indeholder olierige ingredienser.
  • Regel Nummer 4 – Læg ikke tykke lag concealer under øjnene, da dette resulterer i en fremhævelse af lige præcis de ufuldkommenheder du gerne vil gemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *