Nanobrow Lamination Kit – Vælg smukke øjenbryn!

Bryn laminering løfter ikke kun øjenbrynshår og holder det i den ønskede form, men plejer, fugter og regenererer det også. Vidste du, at du kan laminere dine buer derhjemme? Alt det du behøver er et praktisk bryn lamineringssæt – Nanobrow Lamination Kit!

Hvad er bryn laminering?

Øjenbryn laminering er en proces, der styler håret i den rigtige retning, og effekterne varer 4-6 uger! Dine buer bliver optisk fyldigere og mere definerede – du behøver ikke bekymre dig om kedelig brynstyling hver eneste dag længere. Bare børst dit hår med en spoolie, og du er klar til at gå ud.

Nanobrow Lamination Kit er et komplet sæt til semi-permanent brynløft og laminering, der inkluderer tre nummererede flasker, der holder dig til flere enkeltbrug. Det garanterer mange måneder med perfekt stylede buer! Selvom du ikke er så dygtig, vil du klare dig med dette praktiske bryn lamineringssæt.

Nanobrow Lamination Kit
– lamineringssæt til øjenbryn

Nanobrow Lamination Kit – Hvordan virker det?

Nanobrow Lamination Kit indeholder alle de nødvendige værktøjer til bryn laminering i dit eget hjem. De er: lamineringslim, krølleopløsning, fixer og praktiske applikatorer.

Lamineringsprocessen med Nanobrow Lamination Kit består af et par trin:

  1. Hudforberedelse – rens dine øjenbryn for makeup, snavs og urenheder ved hjælp af micellar water (Nanobrow Micellar Makeup Remover fungerer fantastisk).
  2. Limpåføring – brug applikatoren og påfør lim på dine bryn. Lad det sidde i 25-50 sekunder.
  3. Krølning af dine bryn – efter påføring af limen, brug en speciel løfte opløsning, der krøller dit hår permanent. Bare rolig, alle flaskerne er nummererede!
  4. Vente – lad opløsningen sidde i 5 til 8 minutter, afhængigt af følsomheden og tykkelsen af dit øjenbrynshår.
  5. Fjernelse af limen og opløsningen – efter nogen tid fjernes limen med en tør vatrondel.
  6. Påføring af den sidste opløsning – påfør den sidste opløsning på brynene, børst håret i den ønskede retning. Fjern den med en våd vatrondel efter 5-8 minutter.
  7. Børstning – børst gennem dine bryn med en spoolie og nyd perfekt stylede øjenbryn i mange uger!

Hvor længe varer bryn laminerings effekterne?

Bryn laminering med Nanobrow Lamination Kit holder fra 4 til 6 uger, afhængigt af dit hårs tilstand. Efter dette tidspunkt vil det gå tilbage til sin oprindelige, naturlige tilstand.

Er bryn laminering noget for mig?

Bryn laminering er den perfekte løsning til enhver kvinde, der ønsker at have fantastiske tykke og definerede øjenbryn. Løfte løsningerne er udviklet af særligt udvalgte ingredienser, der er sikre for dem med følsom hud. Hvis du er i tvivl, så lav en allergitest på en lille hudlap, dvs. din hånd.

Nanobrow Lamination Kit vil forme dine øjenbryn, så de fremhæver dine ansigtstræk og er naturligt blanke. Efter behandlingen bliver de stylet i den ønskede retning og nemme at håndtere. Du kan øge resultatet med toning, henna eller pincet.

Hvor kan man købe Nanobrow Lamination Kit?

Dette brynløft sæt kan bestilles på www.nanobrow.dk, i online-apoteker, skønhedssaloner, på markedspladsen og i almindelige parfumerier.

Hjemme bryn laminering med Nanobrow Lamination Kit vil forvandle dit look fuldstændig. Vælg smukke øjenbryn!