Vi afprøver de bedste varmebeskyttende produkter til hår – rangering af TOP-produkter

Bruger du ofte føntørrer, fladjern eller krøllestav? Leder du efter det bedste varmebeskyttende produkt? Vi har afprøvet og testet de bedste produkter, og vinderen er fundet! Se hvilket produkt der klarer sig bedst i test.

Heat Protectant Sprays – Produktrangering

DET BEDSTE PRODUKT! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

Det var en fælles, enstemmig afgørelse at kåre dette varmebeskyttende produkt som vinderen. Ingen af ​​os var i tvivl om, at Nanoil Heat Protectant Spray er det bedste valg. Selv frisører anbefaler det, fordi det er et ud af meget få produkter, der beskytter mod ekstreme temperaturer. Beskyttelse fmod op til 430 grader? Vær så god! Eksperter fra Nanoil er seriøse, når det kommer til skønhed, men først og fremmest kommer hårets sundhed. Denne termospray forskønner håret og opbygger styrke til at modstå de ydre skadelige faktorer, herunder solskader. Produktet findes til en fantastisk pris og passer godt til alle hårtyper uanset hårets tilstand, tekstur eller farve. Denne vægtløse konsistens overbelaster ikke håret. Silkeproteiner og E-vitamin virker ved at tilføre glans og glathed, beskytter mod skader og fugter håret. Er du nysgerrig og vil du vide mere? Så besøg www.nanoil.us og læs de gode anmeldelser som Nanoils varmebeskyttende spray har fået.

Hvis du har brug for mere information om Nanoil Heat Protectant Spray, kan du finde det på nanoil.dk

Davines Melu Hair Shield

Davines bruger sjældne og nøje udvalgte stoffer. Hvad gør en usædvanlig, sjældent brugt kosmetisk ingrediens som Villalba linsefrøekstrakt i en termisk spray? Uden tvivl reparerer den håret kraftigt, fordi den er rigt på sericin og glutaminsyre. Ekstraktet virker på samme måde som en af hårets byggesten, nemlig keratin. Ud over det beskytter Davines Melu Hair Shield også håret mod høje temperaturer fuldt ud. Dermed kan du føntørre dit hår helt uden at bekymre dig om dets velvære! Da produktet har en udjævnende effekt, vil det være populært blandt dem, der har langt hår med tilbøjelighed til at sammenfiltre og som i øvrigt er svært at style. Davines Melu Hair Shield er næsten perfekt – prisen er negativ.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Hvis Davines forekom dig dyrt, vil du blive chokeret over prisen på Kevin Murphy Ever Smooth, som kun er på 150 ml. Det overrasker os dog ikke. Kevin Murphys produkter bruges af kendisser. Dette påvirker naturligvis prisen, men vi må også indrømme, at denne termiske beskyttelsesspray er af topkvalitet. Kevin Murphy Ever Smooth Spray er spækket med botaniske ekstrakter og ingredienser, som beskytter mod enhver opvarmet enhed. Vælg dett produk, hvis dit hår er i dårlig stand, farvet eller affarvet. Dit hår bliver silkeblødt og fuldt beskyttet mod skader. Desuden bevirker tilsætningen af træbarkekstrakt og cypresekstrakt at håret også holdes næret.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Vidste du, at der findes et varmebeskyttende produkt med en antialdringseffekt? Det er Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! Denne spray har et højt indhold af vitaminer og plejer selv det mest beskadigede og tørre hår. Denne spray er ganske velkendt blandt frisører og indeholder antioxidantrige vitaminer A og C, som beskytter håret mod frie radikaler, og vitaminerne B – B6, B12, B7 (biotin) – som er essentielle for en sund hårvækst. De styrker håret gradvist og får det til at skinne smukt. Vitamin E, også kaldet ungdommens vitamin, nærer og udglatter håret på skønneste vis.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray fås i to størrelser. Den mindste er i rejsestørrelse. Den større er et godt valg, hvis du ofte føntørrer eller glatter dit hår, og ligeledes hvis det er beskadiget, stift eller svært at style og sætte. Eftersom denne spray er oliebaseret vil den ikke passe godt til alle hårtyper, men den vil helt sikkert afhjælpe meget tørt hår. De tilsatte olier fjerner krus og tilføjer glans til trist hår: olivenolie, sheasmør, arachisolie, sesamolie, sød mandelolie, jojobaolie og tidselolie. At der ligeledes er aminosyrer i formlen er også værd at nævne, idet de fremmer hårreparation og styrker hvert enkelt hårstrå.