De bedste vippeserummer – RANGERING. De her hvad eksperter anbefaler til vippevækst.

Vippepleje starter ved folliklen, så du skal bruge et godt serum til at gøre dine vipper tykkere, længere og regenererede. Hvordan finder du du bedste? Her er en rangering af de bedste vippeserummer. En effektiv serum giver dig salonresultater: ekstra lange, maksimal volume og super stærke vipper! Inkluder et serum i din daglige skønhedsrutine og påfør det på alle, selv de mindste vipper. 

RANGERING AF DE BEDSTE VIPPESERUMMER

  • Hvordan får man vipper til at vokse hurtigt?
  • Hvad er den bedste metode til vippevækst?
  • Hvilke vippeserummer kan i anbefale?

Du er netop ved at finde alles svarene på internettets de mest stillede spørgsmål omkring øjenvipper. Der er vores pålidelige rangering af de bedste øjenvippeserummer.

På førstepladsen: NANOLASH Eyelash Serum

Rangeringen af de bedste vippeserummer starter med den bedste. Førstepladsen går uden tvivl til Nanolash eyelash serum. Dette populære vippeserum bliver ivrigt anbefalet for dets effekt og hurtige virkning. Kun fire uger adskiller dig fra smukke, lange, tykke og sunde vipper. Nanolash serumet gør dine vipper stærkere og smukkere for at sikre dig vipper der er plejet til UG. Det er et super effektivt produkt, nøje udvalgt ned til den mindste detalje, sikker for dine øjne og er skabt med en super og simpel formel. Øjentrøstekstrakten plejer både vipperne og områder omkring dine øjne. Nanolash er det bedste vippeserum med de mest fejlfrie resultater på kortest tid.

På andenpladsen: LASHCODE Eyelash Serum

Et andet vippeserum der ofte bliver talt om og anbefalet. Vælge dette hvis du værdsætter plantebaseret vippepleje. Lashcode serummet indeholder 3 ekstrakter fra soja, hvedekim og baicalein, understøttet af en naturlig aminosyre (arginin) samt et peptidkompleks, som giver dig vækst og tykkere vipper. Lashcode serummets formel er ekstra  imponerende, da den klart kan mærkes på serummets ydeevne. Lashcode Eyelash Serum er en fantastisk måde hvorpå du nemt kan opnå smukke, lækre og lange øjenvipper på kun 4 uger!

På tredjepladsen: Revitalash eyelash serum

Dette vippevækstsserum har været på markedet i mange år hvilket har rykket det op på listen. Er det det bedste vippeserum? For mange er det klart et af de bedste. Resultaterne kommer med kontinuerligt brug og tålmodighed, men belønningen i form af lange vipper er ventetiden værd. Revitalashserummet kommer i mange størrelser, hvor 1ml er mere en rejsestørrelse end en fuld kur. Du har brug for længere behandlingstid og meget mere produkt for at få dine vipper til at vokse. Det dårlige ved dette produkt er prisen, da det er et utroligt dyrt serum. BioPeption komplekset der skaber de gode resultater stimulerer foliklerne og giver længere vipper. 

På fjerdepladsen: Xlash eyelash serum

Dette er et rimelig godt serum der engang var meget populært. Resultaterne det giver dig er ret tilfredsstillende, men afhænger meget af hvilken tilstand dine vipper i forvejen er i. Derfor er det vigtigt at være tålmodig med dette serum: effekten kan komme mange uger efter, så hvis du vælger dette vippeserum skal du ikke lade ventetiden afskrække dig: hvis du bruger den hver dag vil du mærke forskel på dine vipper og du vil se at deres udseende og tilstand er markant forbedret samt at dine vipper vil være blevet mørkere. Panthenol og biotin er hvad der gør dine vipper stærkere. Disse ingredienser har også plejende egenskaber og beskytter vipperne fra skade. 

På femtepladsen: FEG eyelash serum

Vores rangering af de bedste vipperserummer ville ikke fuldendt uden det velkendte FEG-serum, som har været ude på markedet i mange år. Dette billige vippeserum dominerede skønhedsmarkedet længe på grund af dets billige pris. Spørgsmålet er om det giver gode resultater og gør dine vipper længere? Dette vippeserum er ikke længere ligeså anbefalet, som det plejede at være. Sammenlignet med andre mere raffinerede vippevækstserummer kan dette serum ikke ligefrem prale af dets effektivitet. Man må sige at det giver et bemærkelsesværdigt resultat når det kommer til at regenerere selv meget svage øjenvipper. Ved regelmæssig brug bliver vippehårene smukkere, stærkere og mere plejede. Der går nogle uger før man kan se virkningerne af serummet.

Hvad skader vipper og hvordan plejer man dem rigtigt?

Vores øjenvipper bliver påvirket af mange faktorere der kan pleje, men også skade dem. De gavnlige er de plejende ingredienser fra produkter og vitaminer vi får gennem mad. Desværre er der mange flere ting der skader vores vipper. Det kan blandt andet være disse:

  • forkert brug af makeup og makeupfjerner,
  • skadelige miljøfaktorere som forurening, frost og varme,
  • dårligt udførte skønhedsbehandlinger som vippeextensions eller vippelaminering,
  • at glemme at bruge vippeseurm,
  • vippeserummer fra upålidelige fabrikanter.

Vippepleje – hvad skal man bruge?

Vipper er hår, så du skal passe på dem på samme måde. Vitaminer, mineraler og fedtsyrer er værd at give en chance. Hjælp dine vipper på vej med din kost men husk at hvad du spiser ikke er nok til at give dig helt plejede vipper. Det er derfor bedst at give dem et ekstra boost ved at købe et godt produkt som et godt vippeserum. 
Det er en god måde ikke kun at regenerere og styrke vipperne men også så få dem til at vokse. Kun nærede, plejede og stærke øjenvipper til så godt ud og et vippeserum kan være løsningen på mange problemer man kan have med vipperne. Vi håber at rangeringen ovenover har hjulpet dig med at vælge den bedste vippeserum til dig.